BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.436,52
HABER /  GÜNCEL

Kocaeli'de hortum çatıları böyle uçurdu!

Kocaeli bölgesinde dün akşam saatlerinden Körfez İlçesi'nde etkili olan şiddetli yağışla birlikte oluşan korkutucu görüntülere sahne oldu.

Abone ol

Kocaeli bölgesinde dün akşam saatlerinden Körfez İlçesi'nde etkili olan şiddetli yağışla birlikte oluşan ve buradaki konteynerleri savurup 200 tonluk vinçi de Yüksek Hızlı Tren Hattı'na deviren hortum, bu kez Dilovası'nda fabrikaların çatısını uçurdu.

Bugün saat 13.30 sıralarında Dilovası'nda oluşan hortum daha çok sahile yakın noktalardaki metalurji ve alüminyum tesislerinin çatılarına hasar verdi. Yaklaşık 5-6 dakika boyunca etkili olan hortum daha sonra kayboldu. Bölgede hasar tesbit çalışmaları devam ediyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

MARMARA: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin doğusu (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova ve Bilecik) ve Tekirdağ çevreleri ile Kırklareli'nin doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin kuzey kesimleri ile Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Osmaniye, Adana'nın kuzey ve doğu ilçeleri ile Mersin'in iç kesiminin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölgenin batısı ile Kastamonu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeydoğusunun yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Ancak seferlerdeki son durumu öğrenmek için arayan vatandaşlar, çağrı merkezine ulaşamamaktan şikayetçi...