BIST 9.889
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,67
HABER /  GÜNCEL

Kısa Seyfi Kimdir Twitter'da neden TT oldu?

Fuat Avni olduğu iddia edilen Başbakanlık'ta çalışan Akif Mustafa Koçyiğit'in ağabeyinin tweetleri sosyal medyada olay oldu. Ağabey Koçyiğit, Fuat Avni hesabı gibi Kısa Seyfi adında bir hesap olduğunu belirtti. Peki kimdir bu Kısa Seyfi?

Abone ol

Kısa Seyfi kimdir? Twitter'da Kısa Seyfi neden TT oldu? Kısa Seyfi ile ilgili bilmeniz gereken detaylar internethaber.com'da.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'ne operasyon düzenlenmişti. Başbakanlıktan bilgi sızdıran ve Fuat Avni olduğu iddia edilen İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit gözaltına alınmıştı.

Twitter'da kendini Akif Mustafa Koçyiğit'in ağabeyi olarak tanıtan bir hesap Kısa Seyfi paylaşımlarıyla olay oldu. Attığı en çarpıcı mesaj 'Darbe girişimi sırasında hocanızın yanındaydınız hepiniz. Yine başaramadınız Kısa Seyfi, ki bu son taşınızdı. Kaybettiniz' satırları oldu.

KISA SEYFİ KİMDİR? - TWİTTER HESABI

Twitter'da TT listesine çıkan Kısa Seyfi, Fuat Avni'nin yedek hesaplarından biri.

Aynı tarzda yapılanmış bir sistem.

Bir değil bir kaç kişilik cemaat mensubu tarafından mesajları atılıyor. Yurt dışından yönetilen hesabı bir ara Emre Uslu yazmış. Ancak ifadelerinde açıklar verince Emre Uslu'ya bir daha orada yazdırılmamış.

Akif Mustafa Koçyiğit'in ağabeyinin verdiği bilgilere göre hesaba TSK içindeki tüm yaverler bilgi aktarıyordu.

İşte Koçyiğit'in hesabından Kısa Seyfi hakkında atılan twitler;

Büyük Turp, FETÖ'nün tape yayınladığı zamanlarda seks kasedi yayınlanacağına dair bir söylentiye verilen isim. Şifre değil.

-Benden şüphelenmeden önce kaç kişiyi aradınız Kısa Seyfi? Tapeleri nasıl elde ettiğinizi de yazacağım. Susmayacağım!

- Külliye'den alınan datalar iki farklı aracıyla ABD'deki FETÖ ofisine iletiliyor. Bu zinciri gözlemleyen MİT'i bir bakan engelledi.

- Külliye'deki her yaver Kısa Seyfi'nin omurgasıydı. Bununla ilgili vatandaşlardan dahi birçok ihbar geldi fakat dikkate alınmadı.

-Baransu bu ekibe hiçbir zaman girmedi. Mutfak önlüğü gibi bir pozisyonla sanal paratoner oldu.

-Büyük Turp'u hatırlıyor musunuz Kısa Seyfi? Bu akşam o turp düşecek ve sonun "yakınlarından" olacak

- İkinci kişi, İsmail Büyükçelebi. Ekibin beyni, data havuzundan edinilen bilgilerin onun onayı alınmadan yazılmıyor.

-Bavulcu Baransu birçok kez flash'ında öyle bir kasedin olduğunu iddia etti ama kuru bir tehditti. Büyük Turp, bugün Kısa Seyfi ile bitecek.

-Bu akşam 21.05'te Kısa Seyfi'yi tamamen anlatıyor olacağım. Şimdilik hoşçakalın.