BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,87
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu'nun kamp alanına gübre dökenler için karar

Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünde kamp alanına kamyonla gübre döken ve gözaltına alınan 3 kişi savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Abone ol

‘Adalet Yürüyüşü’nde Düzce’deki kamp alanı önüne hayvan gübresi dökülmesi olayında gözaltına alınan Serdar A., İlhami Ç. Ve Serdar Arslan S., emniyetteki işlemleri ardından Çevreyi kasten kirletmek’ suçundan sabah saatlerinde adliyeye sevk edilmişti. 3 kişi savcılıktaki ifadeleri ardından serbest bırakıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal paylaşım sitesi Twıtter adresinden akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "Adalet için gerçekleştirdiğim yürüyüş, hak ve hukuku tanımayanların karalamasıyla kirlenemeyecek kadar soylu ve haklı bir eylemdir" dedi.

DÜZCELİ VATANDAŞIN TEPKİSİ ÇOK PAYLAŞILDI

Gübre henüz temizlenmeden kamp alanından geçen Düzceli Münir Emiral’ın duruma tepki gösteren videosu sosyal medyada paylaşıldı. Videoda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşi telefonla arayıp gübrenin kaldırılmasını istediğini söyleyen Emiral, Bu AK Partinin zararına. Böyle cahillik olmaz, böyle enayilik olmaz. Halk Partisinin genel başkanına pislik yapıyorsun dedi. Emiral, telefonda görüştüğü bir kişiye de, Düzce’yi pislediniz. Yarım saate bu temizlenmezse sizi Reise şikayet edeceğim dedi.