BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,81
ALTIN 2.419,73
HABER /  GÜNCEL

Kezban Hatemi'den Arınç kehanetleri

Ünlü avukat Kezban Hatemi'ye göre Bülent Arınç ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arasına kimse giremez. İşte Kezban Hatemi'nin A Haber'deki Arınç yorumu.

Abone ol

A Haber’de yayınlanan Sevilay Yükselir’in sunduğu ‘%100 Siyaset’ programında ‘Çözüm süreci ve İzleme heyeti’ tartışması da mercek altına alındı. Avukat Kezban Hatemi, sürecin her türlü melanete rağmen devam edeceğini vurgulayarak “Arınç ile Cumhurbaşkanı asla polemik yaşamaz” dedi.

Kezban Hatemi'nin iddiasına göre Cumhurbaşkanı ile Arınç'ın arasına kimse de giremez. Hatemi'nin olay yaratan Arınç olayına ilişkin yorumları şöyle oldu;

-"Sayın Arınç, Cumhurbaşkanı ile asla hiçbir polemik yaşamaz. Kimse de aralarına girmez. O safını tutmuş biridir. Belden aşağıya da gelmez. Aylarca gündemi meşgul eden Merkez Bankası olayı yaşattılar bize. Yersiz şekilde insanları provoke edip kendi konumları ve yetkileriyle öyle bir hale getirdiler ki Merkez Bankası başkanıyım diyorsun ama konuş diye gaza getirdiler. İnsanız. İnsanlar yanlış yapabilir. Bir tek hatasızlık Allah’a mahsustur. Muvaffak olmaya çalıştılar, olamadılar. Dolmabahçe’de toplantı yapıldı. Cumhurbaşkanı ‘halettik’ dedi. Şimdi de Arınç açıklama yaptı. Barış süreci devam edecek. "

FİTNEYE ODUN TAŞIYICILAR
"10 maddelik Dolmabahçe’deki görüşmede 10 maddenin açıklanmasının biraz önce açıklanması Nevruz’daki mektubun biraz önemini azaltır gibi oldu. Programda şaşma oldu. Olabilir. Herkes çok heyecanlı. Muhalefetin birtakım yorumlar yapması hiçbir şeyi değiştirmiyor. Demokratikleşme her türlü fitneye odun taşıyıcılara, melanete rağmen devam ediyor, edecek. "