BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Keşke yeteneğini kullanıp iş sahibi olsaydın

Adana’da 11 ayrı ikametten bisiklet çalan bir hırsızın, her defasında 2 bisiklet çaldığı ve 2’sini birden sürerek götürdüğü ortaya çıktı. <b...

Abone ol

Adana’da 11 ayrı ikametten bisiklet çalan bir hırsızın, her defasında 2 bisiklet çaldığı ve 2’sini birden sürerek götürdüğü ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde apartmanlardan art arda bisiklet çalınmaya başlandı. Bunun üzerine, vatandaşlar Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği’ne başvurdu. Polis başvuru yapan kişilerin apartmanlarında inceleme başlattı. Yapılan incelemede, apartmanın güvenlik kamerasında hırsızın bisikletleri çalma anlarının olduğu tespit edildi. Yapılan incelemede hırsızın Can P. (31) olduğu belirlendi. Zanlı apartmana girip bir bisiklet çaldıktan sonra, aynı apartmana girip ikinci bisikleti de aynı yöntemle alıp çıktığı, 2 bisikleti de birden sürerek kaçtığı görüldü.
Polis yaptığı incelemede, hırsızın diğer apartmanlardan da aynı yöntemle bisiklet çaldığını tespit etti. Yapılan operasyonda şahıs evinde yakalandı.
Zanlının, emniyette yapılan sorgusunda, uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve bu nedenle bisiklet çalıp 20 liraya satarak, uyuşturucu aldığını söylediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)