BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kaza yapan yaralıyı çileden çıkardılar!

Antalya'da motosikletiyle kaza yapan kişi, yaralı halde 'kredi' diye sayıklarken, telefon açtığı ailesi diğer yandan...

Abone ol

Antalya'da motosikletiyle kaza yapan 45 yaşındaki Nurettin Delen, ambulans beklerken sakat kalması durumunda bankadan çektiği krediyi nasıl ödeyeceğini sayıkladı, telefonla ulaştığı yakınları motosikletin durumunu sordu.

Kaza, Antalya'nın Kepez İlçesi'ne bağlı Gündoğdu Mahallesi'nde meydana geldi. Demir doğrama ustası Nurettin Delen, 07 BDD 97 plakalı motosikleti ile Seyhan Caddesi'nde giderken, Kepez Spor Tesisleri önündeki kavşakta 26 yaşındaki Yakup Seyhan yönetimindeki 07 NKR 13 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yere savrulan Delen için görgü tanıkları ambulans çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yolda yatan yaralının güvenliğini sağladı. Kazayı gören meraklılar da olay yerine koştu.

Çoğunluğu öğrencilerden oluşan meraklılar ile yaralı arasında ilginç diyaloglar geçti.

Çevredekilerin, "Korkmayın bir şeyiniz yok, ambulans da yolda" sözleri üzerine Nurettin Delen, "Ben kredi çektim. Ya sakat kalırsam, krediyi nasıl ödeyeceğim" diyerek, hüngür hüngür ağladı. Cep telefonuyla yakınlarını arayan Nurettin Delen ikinci kez yıkıldı. Telefonun diğer ucundaki kişinin Delen'in sağlığı yerine motosikletin durumunu sorması, demirciyi çileden çıkardı. Telefondaki kişiye bağıran Nurettin Delen, "Ben canımla uğraşıyorum, sen motoru soruyorsun" diyerek telefonu kapattı.

Olay yerine gelen ambulans, Nurettin Delen'i alarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Tedaviye alınan Delen'in sağ bacağının kırıldığı belirlendi.

"ÖLMEDEN ÖNCE KATİLİNİ SÖYLEDİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Koromanlar Köyü'nde 3 ay önce evde saldırıya uğrayan 64 yaşındaki Naciye Özer, ölmeden önce katilinin eşinin yeğeni 33 yaşındaki Tuncay Özer olduğunu söyledi.

Saldırıdan yaralı kurtulan eşi Durmuş Özer de ikinci saldırganın kardeşi 49 yaşındaki Ziya Özer olduğunu sesinden tanıdığını ileri sürdü.

Geçen 5 Ekim'de meydana gelen olayda, Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra köyüne dönen 3 çocuk sahibi Durmuş ve Naciye Özer çifti, gece evlerine giren yüzleri maskeli 2 kişinin saldırısına uğradı. Boğuşma sırasında saldırganı itip kendini dışarıya atarak komşularından yardım isteyen Durmuş Özer, geri döndüğünde eşini 5 metre yükseklikteki balkondan atılmış buldu. Saldırganlar kaçarken, jandarma aracıyla Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Naciye Özer yolda öldü. Ağır yaralanan Durmuş Özer ise, hastanede tedavi altına alındı.

SALDIRGANIN ADINI SÖYLEMİŞ

Naciye Özer'in, hastaneye kaldırılırken yanında bulunan akrabası Ramazan Özer'e, kendisine saldıranın eşinin yeğeni Tuncay Özer olduğunu söylediği belirtildi. Ramazan Özer'in bunu jandarmaya bildirmesi üzerine Tuncay Özer ile yaralı kurtulan Durmuş Özer'in sesinden tanıdığını söylediği kardeşi Ziya Özer gözaltına alındı.

'SESİNDEN TANIDIM, 'ZİYA SENSİN' DEDİM'

Haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Ziya ve yeğeni Tuncay Özer dün Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Hastanede gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Durmuş Özer, duruşmada sanıkları göstererek, "Eşimi bunlar öldürdü" dedi. Rahatsızlığı nedeniyle eşiyle ayrı odalarda yattıklarını belirten Durmuş Özer, olayı şöyle anlattı:

"Gece uyurken eşimin odasından sesler geldi. Kalkıp odasına giderken kafama sert bir cisimle vuruldu. Boğuşmaya başladığım saldırgan, 'Nerede paralar' dedi. Sesinden tanıdım ve 'Ziya sensin' dedim. Bu sırada saldırgan bana vurmaya devam etti. Eşim de diğer saldırganla boğuşuyordu. Ben saldırganı iterek kaçtım, dışarıya çıkıp komşulardan yardım istedim. Ama gelen olmadı. Sonra yeniden eve döndüğümde, eşimi arka bahçede yatarken buldum."

'BİR KADINI ÖLDÜRECEK KADAR CANİ DEĞİLİM'

Mahkeme Başkanı, Ramazan Özer'in daha önce savcılıkta verdiği ve Naciye Özer'in ölmeden önce kendisine saldıranın Tuncay Özer olduğunu söylediği ifadesini okudu. Ancak Tuncay Özer suçlamayı kabul etmedi. Amcası Durmuş Özer ile olaydan 3 ay önce aralarında bir kavga olduğunu, ancak çok büyümediğini söyleyen Tuncay Özer, "Amcam bu olayı üstümüze atarak, kavganın rövanşını almak istiyor. Bize iftira atıyor. Ben bir kadını öldürecek kadar gaddar, cani değilim" dedi.

Ziya Özer'in, avukatı olmadığı için ifade vermediği duruşma, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilerek ertelendi.

"TRAMVAYDA TACİZ KAVGASI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Antalya'da tramvayda bakışlarıyla ve sözle tacizde bulunduğu iddiasıyla bir kadının şikayeti üzerine N.Y. gözaltına alındı.

Tramvayda yolculuk yapan 31 yaşındaki S.M. adlı kadın, iddiaya göre 35 yaşındaki N.Y.'nin bacaklarına bakmasından rahatsız oldu. S.M., N.Y.'ye niye baktığını sordu. Bunun üzerine N.Y., "Doğru düzgün otur sen de" dedi.

Çıkan tartışmada iddiaya göre S.M., N.Y.'ye "Sen benim eteğimin boyuna değil uçkuruna sahip çık" dedi. İkilinin tramvay içerisinde başlayan tartışma ve itiş kakışması İsmet Paşa Durağı'nda da devam etti. S.M. kendisine sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği adamdan şikayetçi olacağını söyledi. Bunun üzerine N.Y. kadının boğazından tutup ittirdi. Bağırarak yardım isteyen S.M.'nin yanına durak yakınlarında bulunan bir trafik polisi ve tramvayın güvenlik görevlileri geldi.

Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan N.Y., polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılığın sözlü talimatıyla serbest bırakıldı.

"OTOMOBİL İÇİNDE SIKIŞIP KALDILAR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Maslak'ta buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda aşırı hızlı giden otomobil kontrolden çıkarak duble yolun ortasındaki tabela direğine çarptı. Kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 23.30 sıralarında Şişli Maslak'da Beşiktaş istikameti Harp Akademileri Komutanlığı'nın önünde meydana geldi. Cengiz Bekiroğulları'nın (43) yönetimindeki 34 FD 2516 plakalı otomobil buzlanan yolda aşırı hızın da etkisiyle kayarak kontrolden çıktığı iddia edildi. Direksiyon hakimiyeti kaybolan ve sağa sola zikzaklar çizen otomobil duble yolun ortasındaki elektrik direğine çarptıktan sonra durabildi.

OTOMOBİL İÇİNDE SIKIŞTILAR

Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Cengiz Bekiroğulları ve Sümeyye Akkuş (20) otomobil içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri öncelikle daha ağır yaralı olan Bekiroğullarını sıkıştığı yerden çıkardı. Durumu ağır olan ve ambulansa alınan Bekiroğulları'na kalp masajı yapıldı. Ancak Bekiroğulları tüm müdahallere rağmen hayatını kaybetti. Otomobilde sıkışan diğer yaralı Sümeyye Akkuş(20) ise itfaiye ekibinin yardımıyla bulunduğu yerden kurtarılıp Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Cengiz Bekiroğulları'nın cesedi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BUZLANLAMANIN YOL AÇTIĞI KAZALARA BİR YENİ DAHA EKLENDİ

Olay yerindeki bir görgü tanığı kazanın buzlanmadan dolayı olmuş olabileceğini söylerek, "1 saat öncede burada bir araba takla atmıştı. " dedi. Başka bir görgü tanığı ise sabah 06.00'da tuzlama yapıldığını belirterek, "Buralarda hergün buzlanma oluyor, dün daha fenaydı yollar" dedi. Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil bulunduğu yerden çekildi. Yolda yapılan temizlik çalışmasının ardından trafik her iki yönde de normale döndü.

"YOZGAT'TA VAHŞET! KADIN VE BEBEĞİ ÖLDÜRÜLDÜ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 20 yaşındaki Hacer Alan ile ve 3 aylık bebeği Batuhan, evinde kimliği belirsiz kişilerce öldürüldü.

Sorgun İlçesi Aydınlıkevler Mahallesi 6661 Sokak Numara 4'te oturan 2 yıllık evli Hacer Alan'ın ziyaretine giden komşuları, kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenip polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla girdiği evde, Hacer Alan ve üç aylık bebeği Batuhan'ı iple boğularak öldürülmüş olarak buldu.

Hacer Alan ve bebeği Batuhan'ın cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hacer Alan'ın eşi Serhat Alan'ın bir süre önce çalışmak için şehir dışına çıktığı belirtilırken, olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

"YAŞLI KADIN DİRİ DİRİ YANDI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Kağıthane'de meydana gelen baraka yangınında yaşlı bir kadın yanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Gültepe Yahya Kemal Mahallesi Ayazma Parkı içindeki bulunan bir barakada henüz bilinmeyen bir nedenle saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Alevler bir anda tüm barakayı sardı. Barakadaki alevleri gören mahalle sakinleri yangını itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, itfaiye ekiplerinin enkaz çalışmalarında bir kadın cesedi bulundu.

ENKAZDAN BİR KADIN CESEDİ ÇIKTI

Cesedin barakada yaşayan ve akli dengesi olmadığı iddia edilen 74 yaşındaki Zeynep isimli kadına ait olduğu ortaya çıktı. Barakada çıkan yangında alevlerin arasında kalan talihsiz kadının cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis yangınla ilgili olarak soruşturma başlattı.

ENGELLİ KADININ YARDIM ÇIĞLIĞINI DUYDUK

Görgü tanıkları ise evden yükselen alevleri gördüklerini, yangın sırasında engelli kadının çığlık atarak yardım sitediğini belirtti. Yangına müdahale edemediklerini söyleyen vatandaşlar, itfaiyenin olay yerine gelmesiyle yangının kontrol altına alındığını söyledi. Bazı vatandaşlar ise yalnız yaşayan kadınının çevredekilerin yardımı ile geçindiğini söyledi.

"POLİS ONU HER YERDE ARIYOR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Diyarbakır polisi Kasım ayında bir banka şubesini, üzerinde bomba olduğunu söyleyerek güvenlik görevlilerine ait 2 tabanca ile 7 bin 700 lirayı alarak kaçan soyguncuyu her yerde arıyor. Banka soygun anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, polis soyguncuyu tanıyan vatandaşların ihbarda bulunmasını istedi.

Merkez Bağlar İlçesi Bayındırlık Semti’ndeki özel bir banka şubesine 29 Kasım 2010 akşamı giden ve üzerinden bomba olduğunu söyleyerek güvenlik görevlilerini etkisiz hale getiren soyguncu, her yerde aranıyor. Polis, soygunun gerçekleştiği sırada çekilen güvenlik kamerası görüntülerini basına dağıttı.

Görüntülerde, içeriye giren soyguncu önce güvenlik görevlisine üzerinde bomba olduğunu söyleyip içeriye giriyor. Üzerindeki bombayı patlatacağını söyleyen soyguncu güvenlik görevlilerinin tabancalarını aldıktan sonra vezneye giderken, bankanın temizlikçisi kadının baygınlık geçirdiği görülüyor. Bankadan 7 bin 700 TL ile görevlilerin silahlarını da alarak kaçan kimliği belirsiz soyguncu, kaçarak izini kaybettirdi.


Diyarbakır polisi rahat tavırları ile yüzü açık şekilde soygunu gerçekleştiren ve henüz kimliği belirlenemeyen düzgün Türkçe konuşan soyguncuyu yakalamak için özel ekip oluşturdu. Emniyet yetkilileri soyguncunun görülmesi ve tanınması halinde 155 polis imdat telefonlarına ihbar edilmesini isterken, güvenlik kameralarını inceleyen polis, soyguncunun soygundan önce bankaya gelerek keşif yaptığını belirledi.

"EŞİNİ BIÇAKLADI, POLİSİ ARADI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde eşini bıçakla yaraladıktan sonra polisi arayan zanlı, gözaltına alındı.

Yağcılar Mahallesi Güler Sokak'ta yaşayan M.T. (37), ailevi nedenlerle tartıştığı eşi G.T'yi (30) bıçakla kolundan yaraladı. G.T. polisi arayarak, eşini yaraladığını bildirdi.

Yaralanan G.T. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından çağrılan ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Eşini yarayan ve sinir krizi geçiren M.T. ise boynuna dayadığı bıçakla polise direndi.

Yaklaşık yarım saat süren ikna çabasının ardından M.T, kaldırıldığı hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardında gözaltına alındı.

Bu arada evde bulunan çiftin kızı, yaşanan olaylar sırasında polis ekipleri tarafından evden uzaklaştırıldı.