BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kayıtdışı 5.yeni bölüm fragmanı bakın hangi oyuncu dahil oldu

Fox Tv'nin pazartesi günü ekrana gelen ve ilgiyle izlenen dizisi Kayıtdışı bu akşam 5.yeni bölümüyle ekranda olacak. Kayıtdışı yeni bölümde neler olacak? Kayıtdışı 5.yeni bölüme katılan yeni oyuncu kim?

Abone ol

Başrollerini Erkan Petekkaya ile Songül Öden'in paylaştığı Kayıtdışı 5.yeni bölümüyle bu akşam ekranda olacak. Kayıtdışı 5.yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Yeni bölüme katılan oyuncu kim?

Ekranların heyecan seviyesi yüksek olan dizisi Kayıtdışı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Kayıtdışı'nın yeni bölümünde ilginç dakikalar yer alacak. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Kayıtdışı yeni bölüm fragmanı.

KAYITDIŞI YENİ BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Ekrem’in kasasında ulaştığı isim, Ali Kemal ve ekibini büyük sürprizlerle karşı karşıya getirecektir. Ulaştıkları isim akıl hastanesinde yatmaktadır. Onu oradan sessizce çıkarabilmek, Ali Kemal’in ekibi için hiç de kolay olmayacaktır. Ekrem, evinin birileri tarafından dinlendiğinin farkındadır ve kendisini dinleyenlere bir tuzak hazırlar. Ekrem’e büyük bir operasyon hazırlığında olan Melek, kurulan tuzağa adım adım yaklaşmaktadır. Zeynep, çalıştığı ilaç firmasında son kullanma tarihi geçmiş ilaçların imha edilmediğinden şüphelenir. Bu şüphe, Zeynep’in kendisini tehlikeli bir olayın içinde bulmasına sebep olur. Ona yardım etmek için gelen Ali Kemal’i ise başka sürprizler beklemektedir...

CEZMİ BASKIN DİZİYE DAHİL OLDU

Dizinin 5.bölüm fragmanında usta oyuncu Cezmi Baskın'ın diziye dahil olduğunu görüyoruz.