BIST 10.303
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.406,50
HABER /  GÜNCEL

Kastamonuda kuma cinneti

3 yıl önce kuma geldiği evde dehşet saçtı... 2 çocuk babası kocasını önce tabancayla vurdu, sonra başını balyozla ezerek öldürdü

Abone ol

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'ne bağlı Hamzaoğlu Köyü'nde imamlıktan atılan evli ve 2 çocuk babası 27 yaşındaki İbrahim Alaçam, 3 yıl önce kaçırarak eşinin üzerine kuma getirdiği 24 yaşındaki S.G. tarafından önce tabancayla vuruldu, ardından da başı balyozla ezilerek öldürüldü.


Hamzaoğlu Köyü'nde imamlık yapan ve halasının kızıyla evli olan 2 çocuk babası İbrahim Alaçam, 3 yıl önce aynı köyde yaşayan S.G. ile tanıştı. İmam Alaçam, gizli gizli buluştuğu S.G.'yi kaçırıp eşinin üzerine kuma getirdi. Alaçam, genç kızın ailesine "Dini nikah kıydım o artık benim eşim" dedi ve S.G. ile aynı evde yaşamaya başladı. S.G. bu ilişkiden de bir çocuk dünyaya getirdi.

Ancak Alaçam, kız kaçırdığı, eşinin üzerine kuma getirdiği şikayetleri üzerine imamlıktan atıldı. İmamlıktan atıldıktan sonra psikolojisi bozulan Alaçam, çıkan tartışmalar sonucu S.G.'yi çocuğu ile birlikte babasının evine gönderdi. Alaçam, bir süre sonra S.G. ile tekrar barışma girişimlerinde bulundu. Çocuğuyla kendisini babasının evine defalarca gönderen İbrahim Alaçam'a kızgın olan S.G., bu duruma sinirlendi ve İbrahim Alaçam'la hiç görüşmek istemedi.

İmam Alaçam, eşinin üzerine kuma getirdiği S.G.'yi ikna etmek için dün gece babasının evine gitti. Alaçam, kısa süre sonra S.G. ve babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın karşılıklı hakaretlerle büyümesi üzerine cinnet getiren S.G., babasının belindeki ruhsatsız tabancayı çekip aldı ve çocuğunun babası Alaçam'a kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlarla ağır yaralandı.

Sinir krizi geçiren ve öfkesi dinmeyen S.G., bu kez kenarda duran balyozu aldı ve Alaçam'ın başını balyozla ezerek öldürdü. Baba ve kızı S.G., ihbar üzerine köye gelen jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Alaçam'ın başı parçalanmış cesedi ise Taşköprü Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

BABA - KIZ TUTUKLANDI

S.G. ve babası sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi. Baba ve kızı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışında S.G., gazetecilerin "Cinayeti neden işlediniz?" sorularını yanıtsız bıraktı.