BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  GÜNCEL

Karamanda iğrenç olay

Kız arkadaşının doğum günü partisi için evine giden 13 yaşındaki kızın başına bakın neler geldi?

Abone ol

Karaman'da 13 yaşında ilköğretim okulu öğrencisi, kız arkadaşının babasının tecavüzüne uğradığını iddia etti. Zanlı Osman K. çıkarıldığı mahkemece cinsel istismar, tecavüz ve küçük yaşta kızı alıkoymak suçlamalarıyla tutuklandı. 

Kız arkadaşının doğum gününde tanıştığı 41 yaşındaki Osman K.'nın güzel sözlerine kanan Ö.D. bir anlık hatasını tecavüzle ödedi. Buluştuğu anlarda ne olduğunu bilmediği hapları içen kız bir gün Osman K.'nın işyerine gitti.

Evlenme sözü!
Burada aldığı hapların etkisi ile uyuyan kız, tecavüze uğradı. Uyandığında çıplaktı ve zanlı uyuyordu. Ağlama sesiyle uyanan Osman K. kıza karısından boşanıp kendisiyle evleneceğini söyledi.

Arkadaşına da kız istemiş
Osman K'nin bir esnaf arkadaşıyla birlikte okuluna gelerek kendisini okul
memurunun odasına çağırttığını da öne süren Ö.D, ''Bir kız arkadaşımı, yanında getirdiği esnaf arkadaşı ile tanıştırmamı ve aracılık yapmamı istedi. Ben de arkadaşımın bunu asla kabul etmeyeceğini söyledim. Bütün bu konuşmalarımızı memur da duydu'' diye konuştu.

İlgiye ihtiyacım vardı yararlandı
Durumundan şüphelenerek kendisini sıkıştıran ailesine her şeyi anlattığını ifade eden Ö.D. ''Bana yaklaştığında ilgiye ihtiyacım vardı. Bundan yararlandı. İş ilerleyince korkudan bir şey söyleyemedim. Fakat bu olay ortaya çıktıktan sonra ailem bana sahip çıktı. Şimdi artık sadece okulumu düşünüyorum, yaşadıklarımı unutmak istiyorum'' diye konuştu. 

Tehdit edildi
Osman K'nin verdiği hapları kızının çantasında bulduklarını ve bunları da savcılığa teslim ettiğini anlatan Anne A.D, şunları kaydetti: ''Şimdi deliller toplanıyor. Şikayetçi olduğumuz için Osman K'nın yakınları bizi tehdit ediyor. Tehdit edildiğimizi de dilekçeyle savcılığa bildirdim. Tedirginlik içerisindeyiz. Çocuklarıma bir kötülük yapılmasından korkuyorum. Fakat ne olursa olsun ben bu davanın peşini bırakmayacağım.''