BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı 15.bölüm fragmanı Eylül çok zor durumda

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Kalp Atışı bugün yayınlanan yeni 15.bölüm ile ekranda olacak. Son bölümde nefeslerin tutulduğu Kalp Atışı'nda yeni bölümde neler yaşanacak? Kalp Atışı 15.bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı Kalp Atışı 13 Eylül'de yeni bölümüyle ekranda olacak. Ali Asaf ile Eylül artık birbirlerine sevgililerini ifade etmişti. Yeni bölümde Ali Asaf'ı dinlemeyen Eylül silahların arasında kalır.

Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Kalp Atışı yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi Kalp Atışı yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde şoke eden anlar yer alacak. İşte, Kalp Atışı yeni bölüm fragmanı.

KALP ATIŞI YENİ BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Yaşamak için tek şansınız olsa sevdiğinizin kalbini alır mıydınız? Ya da onun kalp atışını başka bir bedende dinlerken ne hissederdiniz? Hastanede bu sorular cevaplarını ararken, Cihan’dan gelen sürpriz hediyeyle Eylül kendini beklenmedik bir tehlikenin ortasında bulur. Ali Asaf hiç olmadığı kadar yakın olduğu sevdiği kadın için bu kez çok daha ağır bir yük yüklenecektir. Eylül ise adım adım yaklaştığı evlilikte ilk kez Ali Asaf’ın sözünü dinler. Ancak ikisi de Ziyanur’un Eylül için hazırladığı büyük sürprizden habersizdir. Bu karar Eylül ve Ali Asaf’ı büyük yüzleşmeye götüren ateşin fitilini yakar.