BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87
HABER /  GÜNCEL

Kadını ellerinden zor aldılar

Manisa’da 2013 yılının ilk günü sabah saatlerinde bir kafede buluşan boşanmış bir çift, güle oynaya geldiği kafeden kavgayla ayrıldı.

Abone ol

2013 yılının ilk kadına şiddet olayı Manisa’da yaşandı. Merkez İbrahim Gökçen Bulvarı Ulupark karşısında bulunan bir mekanda eski karısı K. A. ile buluşan T. Ç. herkesin gözü önünde eşini yumruk ve tekmeyle tartakladı.

İşyeri kameralarına yansıyan görüntülerde, K.A.yanında bir kız arkadaşıyla birlikte eski eşi T.Ç. ile pastanede buluşuyor. Masada kısa bir süre oturan çift daha sonra tartışmaya başlıyor. Daha sonra sinirli T. Ç. yan masada duran telefonu alıp dışarıya doğru yöneliyor. Bu sırada T. Ç.’nin arkasından giden eski eşi K. A. kafenin alt katında tartışmaya devam ediyor.

SAÇINDAN SÜRÜKLEYİP TEKMELİYOR

Kafede oturanların gözü önünde boşandığı eşini evire çevire tartaklayan T. Ç., K.A.’yı saçlarından sürükledikten sonra tekmelemeye başlıyor. Kafe işletmecilerinin araya girerek dışarıya çıkarılan T.Ç. daha sonra elini kolunu sallayarak kafeden ayrılıyor.

Yaşananların ardından işyeri çalışanları durumu polise ve 112 Acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri, genç kadını Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri kayıplara karışan T. Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Tedavisi tamamlanan genç kadın daha sonra Karaköy Polis Karakolu’na giderek eski eşinden şikayetçi oldu.