BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,21
ALTIN 2.247,24
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün Elif konağa gelin geliyor

Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm nefesleri kesesek. Kahraman Kerem'in intikamını almaya yemin eder. Kaderimi Yazıldığı Gün yeni fragman yayınlandı.

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün, yeni bölüm bu akşam ekranlarda. 26. bölümde nefesler tutuluyor. Kerem'in vurulması ailesi yasa boğuyor. Kahraman Kerem'in öcünü almak için ablası meryem'e intikam yemini ediyor. Olaylardan sorumlu tutulan Elif ise konağa gelin olarak geliyor. Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm fragmanı yayınlandı.

kaderimin-yazildiği-gün-son-bölüm.jpg

Elif, konak’a gelin olarak adımını atıyor.

Kerem’in vurulmasıyla şoke olan Yörükhanlar için acı haber çok yakındır. Kerem tüm çabalara rağmen kurtarılamaz.

Elif ve Kahraman Kerem’in ölümüyle perişan olurlar. Yaşananlar Elif’e çok ağır gelir.. Erken doğum riskiyle karşı karşıya kalır ama bunu kimseyle paylaşmaz. 

screen-shot-2015-04-21-at-9.19.12-am.png

Meryem ise Kerem’in ölümünden Elif’i sorumlu tutmaktadır. Kıymet kızının çektiği acıya dayanamaz, Sultan’a bir teklifte bulunur.

Kahraman katili bulmaya yemin eder. Başlarına gelen bütün olaylara sebep olanları bulacaktır. Gazete haberini yapanın da peşine düşer. Yakup ise bu haberden başına aldığı beladan kurtulma derdindedir. İmdadına Şükran yetişir.

screen-shot-2015-04-21-at-9.18.59-am.png

Herkesin aksine Ziya, Elif ve Kahraman’ın arkasında durmaya devam eder. Yarım kalan nikahın bir an evvel yapılmasını ister. Kahraman ve Elif evlenirler.

Nikahın olduğunu duyan Defne dehşet içindedir. Tek yapacağı şey sakin kalıp, planını uygulamak olacaktır.

Kahraman Elif’in elinden tutar ve Konak’a getirir. Elif’i Konak’ta zor günler beklemektedir. Meryem oğlunun intikamını almaya kararlıdır.

Kerem’in tuttuğu kiralık katilin izini bulan Kahraman gerçeği öğrenmeye çok yakınken, Elif büyük bir tehlikeyle karşı kaşıya kalır.

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN'DE NELER OLDU?

Boşanmak üzereyken Defne’nin hamile olduğunu öğrenen Kahraman şoke olur. Neval de aynı haberi Elif’e vermeye gider. Elif soluğu adliyede alacaktır.

Terk edilmenin acısını yaşayan Kerem’in karanlık yüzü iyice ortaya çıkar.Öyle bir plan yapar ki, sonu o veya bu şekilde felaket olacaktır.

screen-shot-2015-04-14-at-9.15.56-am.png

Hapisteki her gününü Elif’i düşünerek geçiren Maksut da büyük bir işin peşindedir. Veysel’le ince ince planını işlemeye başlar. Yörükhanlar’ın karşısına çıkması çok yakındır. 

screen-shot-2015-04-14-at-9.15.39-am.png

Elif, Defne hamileyken Kahraman’ın boşanmasını istemez. Kahraman ise ömrünü Elif’le geçirmekten başka bir şey istememektedir. Defne’den boşanır.

Kıymet’e tekrar konağın hanımlığını kaptıran Şükran, Defne’nin hamile olduğunu evdeki herkesten önce öğrenir. Yakup bunun üzerine büyük bir plan yapar; tek amacı Kahraman’ı rezil etmektir.

Kahraman ailesine Defne’den boşandığını söyler, üç gün sonra Elif’le evlenecektir. Düğün hazırlıkları başlar. Defne, İbrahim’in Elifler’le olan husumetini öğrenir. Daha uzun vadeli bir planın peşindedir.

Düğün günü gelir. Halaylar çekilir. Kahraman ve Elif artık mutlu sona çok yakındır. Ne var ki çok yakınlarındaki tehlikenin farkında bile değildirler.