BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

İşte çocuğun kaçırıldığı an (video)

Zeytinburnu'nda annesi tarafından dilendirildiğini düşündüğü 5 yaşındaki çocuğu kaçırdığı belirlenen kadın Beyoğlu'nda kaçırdığı çocukla birlikte yakalandı.

Abone ol

Kadının, küçük çocuğu kaçırma anı güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.

Olay, 6 Mart günü Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'nde Roman vatandaşların yaşadığı çadırların olduğu bölgede yaşandı. İddiaya göre, 5 yaşındaki F.K. sokakta oynarken bir anda ortadan kayboldu. Kızını bulamayan anne A.K., polise haber verdi. Bunun üzerine Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, küçük çocuğun bir kadın tarafından zorla götürüldüğü görüntülere ulaştı.

Bunun üzerine araştırmalar İstanbul genelinde sürdürülmeye başladı. Dün Beyoğlu'nda polis ekipleri yanında küçük bir çocukla gezen T.Ç.'den (43) şüphelenip kimlik kontrolü yapmak istedi. Kimlik kontrolü sırasında çocuğun T.Ç.'nin çocuğu olmadığı, 6 Mart tarihinde kaçırılan F.K. olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine T.Ç. gözaltına alınarak Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

 Emniyette çelişkili ifadeler veren T.Ç.'nin oğlunun da ifadesine de başvuruldu. T.Ç.'nin oğlunun verdiği ifadesinde babasından kalan maaşla geçindiklerini, annesinin F.K.'yı, ailesi tarafından dilendirdiğini düşündüğü ve küçük kızı o hayattan kurtarmak için kaçırdığını söylediği öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan T.Ç., daha sonra savcılığa sevk edildi.