BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

İşte çelik yeleklerin fiyatı

Polis ve askerlerin özellikle terör saldırılarına karşı önlem olarak ve operasyonlarda giydikleri kurşun geçirmez çelik çelikler ne kadar?

Abone ol

İzmir'de polis ve askerlerin özellikle terör saldırılarına karşı önlem olarak ve operasyonlarda giydikleri kurşun geçirmez çelik çelikler, aralarında beyaz eşya ve elektronik aletlerin de bulunduğu ürünlerin satışa sunulduğu spot mağazalarında alıcı bekliyor.

Güvenlik güçlerinin giydiği, kurşun geçirmez özelliği sayesinde can kurtaran çelik yelekler; buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi ürünlerin bulunduğu spot mağazalarda 90 liradan satılmaya başlandı.

İzmir'deki bir spot mağazasının sahibi Ayhan Işık, çelik yelekleri, genelde iç şavaşın yaşandığı, çatışmaların bir türlü dinmediği Libya, Mısır, Suriye, Irak gibi ülkelere mal taşıyan TIR şoförlerinin talep ettiğini belirterek, "Çelik yelekleri TIR şoförlerin dışında avcılar da alıyor. Askeri ihaleler artık serbest yapılıyor. Bu ürünler pisayadan da sağlanıyor. Çelik yelekler de beyaz eşyada olduğu gibi faturalı. Arzu eden vatandaşlar alabilir" dedi.