BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71
HABER /  GÜNCEL

İstanbul'da sevgili dehşeti!

Şişli'de Gazaros Muratçıoğlu kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini evine kadar takip etti.

Abone ol

İNTERNET HABER- Ayrılmayı kabullenemeyen Muratçıoğlu, önce sevgilisini öldürdü daha sonra kendi kafasına sıktı. Genç kız ölürken Muratçıoğlu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kuyumcu dükkanında çalışan Gazaros Muratçıoğlu (26) kuaförde çalışan sevgilisi Karin Sucu(25) ile önceki gün Ortaköy'de buluştu. İddiaya göre Karin Sucu, Muratçıoğlu 'na ayrılmak istediğini ve kendisini rahat bırakmasını istedi. Muratçıoğlu'nun ayrılığı kabul etmemesi üzerine çift, Ortaköy'de tartışmaya başladı. Karin Sucu bir taksiye binip olay yerinden kaçarken sevgilisi de arkasından taksi ile takip etmeye başladı.

EVİNE KADAR TAKİP ETTİ

Karin Sucu Şişli Kurtuluş Mahallesi Dericiler Sokak'ta taksiden indikten sonra evinin bulunduğu apartmana girdi. Sucu apartmana girdikten sonra kendisini takip eden sevgilisi de apartmana girdi. Ailesiyle yaşayan Sucu bodrum kattaki evlerine inmek üzereyken sevgilisi Muratçıoğlu üzerinde taşıdığı silahı çekerek silahı ateşledi. Sevgilisini başından vurarak öldüren Muratçıoğlu daha sonra da silahı kendi kafasına dayayarak tetiğe bastı. Genç kızı babası taksiyle hastaneye kaldırırken ağır yaralanan Muratçıoğlu'da olay yerine gelen ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.