BIST 9.882
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,03
HABER /  DÜNYA

IŞİD'den 'Obama Bush'tan daha aptal' açıklaması

NBC News'un yer verdiği habere göre, IŞİD yeni yayınladığı ses kaydında Obama için "Bush'tan daha aptal" dedi.

Abone ol

INTERNETHABER.COM/ÖZEL İÇERİK

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) bugün yeni bir ses kaydı daha yayınladı. IŞİD sözcüsü Adnani'nin, IŞİD'e karşı çekirdek koalisyonda yer alan Amerika ve Avrupa ülkelerine tehditler savurduu ses kaydından tüyler ürperten ifadeler yer aldı.


"OBAMA BUSH'TAN DAHA APTAL"

Güvenlik firması Flashpoint Partners, tercüme ettiği IŞİD ses kaydında tehditlerin dışında bazı ilginç ifadeler daha keşfetti. Bu kayıtlarda, Obama "değersiz, adi ve Yahudi katırı" olarak nitelendiriliyor ve eski ABD Başkanı George Bush'tan daha aptal olmakla itham ediliyordu.

"HAÇLI-ATEİST İŞBİRLİKÇİLEİRNİZLE BİZİ YENECEĞİNİZİ Mİ SANDINIZ?"

"Güçlerinizi mobilize edin, gö gibi gürleyin, kimi isterseniz tehdit edin, birliklerinizi silahlandırın, kendinizi saldırıya hazırlayın, bizi öldürün mahvedin" ifadeleriyle meydan okunan bu ses kaydında "Bunların hiçbiri sizi kurtaramayacak. bozguna uğrayacaksınız." tehditleri yer aldı. NBC News'a göre IŞİD'in, Amerika'nın birliklerini göndermeme kararı almasıyla apaçık dalga geçilen bu ses kaydında "Amerikalılar ve Haçlı-ateist işbirlikçileri buraya gelip de bizi yenebileceklerini mi sanıyorlar? " ifadesi de yer aldı.

IŞİD'DEN KORKUNÇ TEHDİT: "YATAKLARINIZDA UYUYAMAYACAKSINIZ"