BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

İlkokul saldırganı yakalandı

İlkokul öğrencisini para vermediği için okul tuvaletinde bıçaklayan saldırgan yakalandı.

Abone ol

Balıkesir Gazi İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Esra A.'yı (7) okul tuvaletinde para vermediği için karnından bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan O.K. (14) adliyeye sevk edildi.

Gazi İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi E.A. ve Tuğçe A. (7), dün öğle saatlerinde teneffüse çıktı. İki öğrenci, okul bahçesindeki kızlar tuvaletine gitti. Ancak aniden tuvalete dalan kimliği belirsiz bir kişi, bıçağını çıkartıp, iki kız öğrenciden paralarını istedi.

Olumsuz yanıt alması üzerine öfkelenen saldırgan Tuğçe A.'yı hırpalarken, Esra A.'yı da karnından bıçaklayıp kaçtı. Görgü tanıklarının verdiği eşkal doğrultusunda çalışma başlatan polis ekipleri, küçük kızı bıçaklayan kişinin aynı okuldan geçen yıl mezun olan O.K., olduğunu belirledi.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri O.K.'yi evinde yakalayarak, gözaltına aldı. Psikolojik sorunları bulunan O.K.'nin tedavi gördüğü ve bir çok suçtan da poliste kaydı bulunduğu ortaya çıktı. O.K., işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.