BIST 9.968
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.426,10
HABER /  SPOR

Lincolne gözdağı verildi

Adnan Sezgin Brezilyalı futbolcu Lincoln ile ilgili "Planlarımıza uymayan kendi yolunu çizer" dedi

Abone ol

Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Lig TV'de yayınlanan 2'ye1 programına konuk oldu, Bahri Havadır ile Ömer Güvenç'in sorularını içtenlikle yanıtladı.

Akşam'ın haberine göre; Sezgin, "Lincoln'den memnun musunuz?" sorusunu "Geldiğinde beklentiler çok yüksekti. Bunlara cevap vermedi. Sakatlık sorunu oldu, çok hassas bir futbolcu. Gereğinden hassas diyebilirim. Yaşına paralel olmayan bir hassasiyet gösterebiliyor. Taraftarımız ilk maçlarda büyük destek verdi. Bu kadar büyük para verilerek alınan bir futbolcu 5 tane değil de 15 tane atmalıydı denebilir. Bu da son derece doğal. Yeteneklerini tartışmaya gerek yok.

Bunların sahaya nasıl yansıdığına bakmalıyız. Bizim planlarımız var. Bunlara herkes uyacaktır. Lincoln de uyucaktır. Uymazsa kendi yolunu çizer. Bizim için bütün futbolcular eşit. Onun da farklılığı yok" diye yanıtladı. "Satmayı düşünüyor musununuz" sualini de şöyle cevapladı: Bu sadece Lincoln için değil, herkes için söylenebilir. Şu ana kadar teklif gelmedi.

SKİBBE'YE DE SAHİP ÇIKTI

Galatasaray'ın avantajının genç bir takım olduğunu belirten Sezgin, "Eğer bu takımı 3-4 sene beraber oynatmayı başarırsak Avrupa'da söz sahibi olacak bir takım olacağız" dedi. Alınan her başarısızlıkta bir kişiyi göstermenin yanlış olduğunu seyleyerek, Skibbe'ye de sahip çıktı.