BIST 10.250
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.391,68
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan'ın taklası ortalığı salladı

İçişleri Bakanı kendisini karşılayan yaşlı vatandaşa takla attırmaya niyet etti. Gündem bu takla ile takla attı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Gafları ile meşhur İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, bu kez "vatandaşa takla attırmaya" niyet edince herkesin diline düştü. Siyaset dünyası, ekranlar ve twitterdan bakana tepki yağarken, 60 yaşındaki vatandaşın o hali günün en çok retweet edilen görüntüsü oldu. 


SİZ KAÇ TAKLA ATTINIZ SAYIN BAKAN!


İçişleri Bakanı Şahin'in vatandaşı oynatmasına Oktay Vural basın toplantısı düzenleyerek tepki koydu. MHP Grup başkanvekili Vural, şunları söyledi;

Sayın Bakan, bu millet taklacı değil asıl taklacı olan sizsiniz. 10 yıl önceki görüşlerinizle çıkamıyorsunuz bu milletin karşısına. Yazık, günah. Sen bakan olurken kaç takla attın Başbakan'ın önünde? Sana da, 'bir oyna, göbek at da görelim' dediler herhalde.

DEVAMI DA VAR... TIKLAYI

Erzurum'da 5 TEDAŞ işçisinin öldüğü gölette incelemelerde bulunmak için bölgeye giden Bakan Şahin, oradan da Pasinler ilçesine geçti.

Kaymakamlık önünde kendisini karşılamak için bekleyen vatandaşlarla sohbet etmeye niyet eden Bakan Şahin, bombayı patlattı. Bir vatandaş "Sayın bakanım, senin geldiğine çok sevindim" deyince Şahin'den skandal bir karşılık geldi;

-"Nereden bileyim sevindiğini... Hadi bir takla at ya da oyna da göreyim"

TAKLA YERİNE GÖBEK ATTI

60 yaşındaki Mustafa Boğaçayır'ın takla atacak hali yoktu. Davul-zurna vurmaya başladı, yaşlı adamda bakanın önünde göbek attı.

Bu görünteler medyaya yansıyınca Bakan Şahin'e tepki yağmaya başladı. 60 yaşındaki adamın oynatılması kadar, Bakan'ın 5 işçinin öldüğü Erzurum'da bunu yaptırmış olması da tepki aldı.

Neticede o bir vekil, karşısındaki asilAcıyı paşlaşmaya giden bakanın vatandaşı oynatmasını eleştiren Portakal, "Kusura bakmasın Bakan olabilir, iyi bir Bakan olabilir, koltuğu hak ediyor olabilir ama benim için orada vatandaşa davranışı çok çok önemli. . Ama zamanında o siyasiler, sadece Bakan'dan bahsetmiyorum, vatandaşa gidip oy istiyorlardı. Bir espriyle yaklaşılmış tamam ama bu espri dozajını aşmış, herkes espri yapamaz. Ben bunu hiç beğenmedim, her izlediğimde olamaz böyle bir şey diyorum. Çok kötü bir şey.' dedi.

BU KADAR ÇOK ATARSANIZ OLACAĞI BUYDU

Bakan Şahin'in vatandaşa takla attırmaya niyet etmesi sosyal medyanın gündemine de takla attırdı. Vatandaşın o hali günün en çok retweet edilen görüntüsü oldu.

Milletvekili Ufuk Uras da sosyal medyada tepki verenlerdendi. Uras, "Şahin, Erdoğan'ın önünde dört takla attığı için yurttaştan da aynısını bekliyor, şaşırmamak lazım" diye yazdı.

MHP Milletvekili Lütfü Türkkan ise tepkisini "Bu kadar çok oy atarsanız olacağı buydu. Oy yetmez, takla da at derler adama" sözleriyle dile getirdi

TWİTTERDA DA GÜNDEM TAKLA ATTI

BİR TEPKİ DE CHP'DEN

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in Erzurum'da bir vatandaştan "oynamasını ve takla atmasını" istemesi muhalefetin sert tepkisini gördü.

CHP'li Emine Ülker Tarhan, Bakanı, "acılı bir yas mekanını panayır alanına çevirmekle" eleştirdi ve 'fenomen' ilan etti.

Devamı da var... TIKLAYIN!..

İşte twitterdaki tepkiler;

*Erhan Çelik (Kanal 7 anhormani) : Kendisini gördüğüne sevindiğini söyleyen vatandaşa "Takla at inanayım" deyip söylediğini yaptıran Bakan, Nikaragua'da değil maalesef..

*Ilk AKP mitingine gidip Erdoğan hoşgeldiniz dediğinde takla at inanayım diye bağırsak mı¿

*Seçim zamanı 40 takla atıp vatandaştan oy istiyenler.İktidar olduktan sonra vatandaşa takla atırmaya başlatılar

*Tayyip Bey bu İdris Naim Sahin'i gorevden almazsa, tüm Türkiye kocek kıyafetleri giyip takla atacak, oynayacak.

*.ve gün gelir iç işleri bakanı vatandaşa takla at, dans et der, cenazede davul zurna ile dans ettirir

*Cenazeye gidip takla attırmaya çalışıp sonra oynatan bakana mı ağlayayım,yoksa vatandaşın haline mi?En iyisi oynayalim!

*"bize iki göbek ,bir güvercin takla attıracak burnumuza halka takacak bir bakana sevgili olmayız " Feminist ayı

*işte vatandaşı hangi gözle gözdüklerinin resmi budur.. yanındakine de nasıl yaptım bakışı

*İdris Naim Şahin, Yaşlı adama hadi takla at hadi oyna, la nasıl bir kafası var bunun?

*Ben boyle rezillik gormedim arkadas! İdris Naim Sahin vatandasa 'takla at da gorelim' diyor.