BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,27
HABER /  MEDYA

Hüseyin Gülerce Zaman Gazetesi'nden istifa etti

Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce suskunluğunu bozdu, Yalova'daki evinde internethaber.com'a olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Abone ol

İnternethaber.com yılın en çok konuşulacak Hüseyin Gülerce röportajına imza attı. İlk bombayı patlatıyoruz, Hüseyin Gülerce Zaman Gazetesi'nden istifa etti.

Zaman Gazetesi'nin duayen isimlerinden Hüseyin Gülerce, hükümet - cemaat savaşında en çok yara alan isimlerden biri oldu.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra internethaber.com'a yaptığı açıklama Zaman Gazetesi'nin tepe yönetiminde öyle bir reaksiyon gördü ki Gülerce yazı yazmayı bırakıp köşesine çekildi.

Hüseyin Gülerce 4 ay süren suskunluğunu İnternethaber.com'a bozdu. Hadi Özışık'a konuşan Hüseyin Gülerce, Zaman Gazetesi'yle ilgili aldığı kararı açıkladı.

ARTIK İSTİFA ETME ZAMAN'I

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar atmosferin yumuşayacağını uman Hüseyin Gülerce, değişen bir şey olmadığını görünce Zaman Gazetesi ile yollarını ayırma kararı aldı.

Hüseyin Gülerce istifasını ilk kez internethaber.com'a açıkladı. İşte Gülerce'nin Yalova'daki evinde yaptığı bomba açıklama;

-Zaman'ı bırakıyorum! Zaman'da yazacak bir şeyim kalmadı çünkü... Hiç kimsenin bu kararımdan haberi yok. Bugünden itibaren Zaman Gazetesi'nden istifa ediyorum. Dumanlı'ya konuyu SMS yoluyla ilettim. O da dur gitme demedi. Keşke kalsaydın demekle yetindi. İstifamı noter aracalığıyla bildireceğim.


Peki Hüseyin Gülerce'nin Zaman'daki yolculuğunu noktalamasına ne sebep oldu? Hüseyin Gülerce'nin her cümlesi bomba etkisi yapacak, bu röportaj günlerce konuşulacak. Hüseyin Gülerce söyleşisi yarından itibaren internethaber.com sitesinde olacak...


hüseyi̇n-gülerce-ve-hadi̇-özişik.jpgYARIN İNTERNETHABER'DE BAŞLIYOR...

-CEMAATTE ONA KİM ÇARPSA GİDİYOR? KİM BU ADAM?

-EKREM DUMANLI, AHMET TURAN ALKAN'IN 'MÜNECCİM' YAZISI İÇİN NE DEDİ?

-NEDEN 4 AY BEKLEDİ? NE UMUYORDU NELER OLDU?

-CEMAAT NEREYE KOŞUYOR? TASFİYE SÜRECİ Mİ BAŞLADI?

-HÜKÜMETLE KAVGA SONRASINDA CEMAATİN İÇİNDE NELER YAŞANIYOR?


-"CEMAATİN EKSENİ KAYDI" DİYEN HÜSEYİN GÜLERCE CEMAAT İMAMLARINI TANIYOR MU?

-FETHULLAH GÜLEN HİÇ ARADI MI?

-FETHULLAH GÜLEN'İN BEDDUASINDA HERKESİN ES GEÇTİĞİ NOKTA NEYDİ?

-HÜSEYİN GÜLERCE'NİN HİDAYET KARACA'YA OLAN KIZGINLIĞI... "SEN KİMSİN?" DEYİP BOMBALADI... SEBEP NE?