BIST 9.935
DOLAR 32,48
EURO 34,77
ALTIN 2.442,50
HABER /  GÜNCEL

Hızlı ve Öfkeli'nin başrol oyuncusu Walker öldü

Aksiyon filmleri serisi Hızlı ve Öfkeli'nin başrol oyuncusu Paul Walker, California'da geçirdiği trafik kazasında öldü. Walker'ın arkadaşının kullandığı aracın aşırı sürat nedeniyle önce bir sokak lambasına sonra da bir ağaca çarptığı belirtiliyor.

Abone ol

Aksiyon filmleri serisi Fast and Furious'ın (Hızlı ve Öfkeli) başrol oyuncusu, Amerikalı aktör Paul Walker, California'da geçirdiği trafik kazasında öldü.

40 yaşındaki oyuncunu Los Angeles'ta katıldığı bir yardım etkinliğinden dönüşünde Roger adlı arkadaşının kullandığı araçta hayatını kaybettiği bildirildi.

Walker, altıncısı Mayıs'ta vizyona giren Hızlı ve Öfkeli filmlerinin biri dışında tümünde başrol oynamıştı. Ünlü oyunca bu ay gösterime girecek Hours filminde de başrolü üstlenmişti.

Los Angeles polis yetkilileri, Walker ve deneyimli bir sürücü olduğu belirtilen arkadaşının içinde bulunduğu aracın önce bir sokak lambasına sonra da bir ağaca çarptığını söyledi.

Porsche marka arabanın daha sonra alev aldığı, Walker ve arkadaşının olay yerinde öldüğü bildirildi.

Universal Pictures'tan yapılan açıklamada stüdyo personelinin Walker'ın ölümünden büyük üzüntü duyduğu belirtildi.

Açıklamada, "Paul, 14 yıldır stüdyo ailesinin en sevilen, en saygı duyulan üyelerinden biriydi. Kaybı Hızlı ve Öfkeli filmine katkıda bulunanlar sayısız hayranı için büyük acı verici" denildi.