BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53
HABER /  GÜNCEL

Helallik isteyen hırsız

Girdiği işyerinde karnını doyurduktan sonra "helal edin" yazan hırsız yakalandı.

Abone ol

İzmir'de hırsızlık için girdiği işyerlerinde karnını doyurduktan sonra not bırakarak hellalik isteyen zanlı yakalandı. 

İzmir'in İkiçeşmelik semtinde bir tavukçu dükkanında karnını doyurduktan sonra not yazıp kaçan daha sonrada toplam 6 işyerinden çeşitli malzemeler ve para çalan İbrahim Tezkorkmaz (28) Hırsızlık Büro Dedektifleri tarafından yakalandı.

Girdiği tavukçu dükkanında karnını doyuran, ardından da kasadaki parayı alıp kaçan, 20 gün önce de Yeşillik Caddesi numara 461/1'deki Ak Uzman İş Merkezinde bulunan toplam 6 işyerinden bir dizüstü bilgisayar, 300 TL ile 48 bin TL değerinde çek ve senet ile cep telefonu çalan zanlının bıraktığı parmak izleri üzerine yapılan çalışmada, izlerin 28 yaşındaki İ.T.'ye ait olduğu belirlendi.

Poliste 6 hırsızlık suçundan kaydı bulunan İ.T. akşam saatlerinde polis tarafından yakalandı. Ardından Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Zanlı ifadesinde, "Karnımı doyurduğum dükkanın duvarında sakallı ve yaşlı birinin fotoğrafını gördüm. Haklarını helal etmelerini istedim. İşsiz olduğum için böyle bir şey yaptım. Pişmanım" dedi. İşlemleri tamamlanan zanlı İzmir Adliyesi'ne sevk edildi.