BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hayri Kozakçıoğlu intihar etti 

Eski Ohal Valisi Hayri Kozakçıoğlu evinde intihar etti. Yanı başında bir silah bulundu. Kozakçıoğlu'nun intiharı şaşkınlık yarattı.

Abone ol

 İNTERNETHABER - Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu intiharı ile Türkiye'yi şoke etti. Kozakçıoğlu'nun evinde kendini kalbinden vurup yaşamına son verdi.  Kozakçıoğlu’nun cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

CESEDİN YANINDA SİLAH VARDI

Bir dönemin ünlü OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun Ayhan Sokak, No 2'deki tripleks villada kalbine tek el ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Villanın orta katındaki olay sırasında Hayri Kozakçıoğlu'nun eşinin de evde bulunduğu belirtildi. Haber verilen polisler olay yerine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri villada araştırma yaptı.

Hayri Kozakçıoğlu'nun olay sırasında dışarıda bulunan kızı haber alır almaz eve koştu. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü yakınındaki villa ve çevresinde polis geniş güvenlik önlemi de aldı. Cesedinin yanında tabanca bulunması intihar olasılığını gündeme getirdi.

KALBİNDEN VURDU

Kozakçıoğlu'nun kendisini kalbinden vurduğu ilk gelen bilgiler arasında. Hayri Kozakçıoğlu'nun intihar sebebi henüz bilinmiyor. Polis incelemesinden sonra Kozakçıoğlu'nun ölüm sebebi kesinleşecek.

hayri-kozakçioğlu-fotoğraflari.jpg

 HAYRİ KOZAKÇIOĞLU HABERLERİ  

HAYRİ KOZAKÇIOĞLU BÖYLE İNTİHAR ETMİŞ
HAYRİ KOZAKÇIOĞLU KİMDİR?
HAYRİ KOZAKÇIOĞLU İLE İLGİLİ ŞOK GERÇEKLER
KOZAKÇIOĞLU'NUN BAKKALI SON İSTEĞİNİ ANLATTI

HAYRİ KOZAKÇIOĞLU KİMDİR?

İstanbul ve eski Olağanüstü Hal Bölge Valisi. İlk ve Ortaokulu Alaşehir’de, lise öğrenimini ise İzmir’de yaparak 1955 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun olmuştur.

Yüksek öğrenimini 1955 - 1959 yılları arasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde tamamlayarak 1959 yılında İçişleri Bakanlığında Kaymakam adayı olarak göreve başlamıştır. Çamlıhemşin, Ardeşen, Delice, Çüngüş, Çınar, Kepsut ekran-resmi-2013-05-23,-11.12.24.pngve Gökçeada (İmroz) ilçelerinde kaymakamlık yaptıktan sonra 1970 yılında Mülkiye Müfettişliğine ve daha sonra Başmüfettişliğe atanmıştır.

Güvenlik hizmetleri ile ilgili olarak bir süre yurt dışında inceleme ve araştırma yaptıktan sonra, 1978 yılında Erzurum Valiliğine atanmıştır. Daha sonra Vali kadrosu ile 1,5 yıl süre ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevini ifa ederek, 12 Eylül 1980‘den sonra Adana Valiliğine atanmıştır. 3 yıl süre ile Adana Valiliği ve 3,5 yıl Sakarya Valiliği görevlerinden sonra 12 Ocak 1987 tarihinde Diyarbakır Valiliği görevine başlamıştır. Bu görevi yürütürken 19 Temmuz 1987‘de Olağanüstü Hal Bölge Valiliğine atanmıştır. 19 Ağustos 1991 tarihinde İstanbul Valiliğine atanmıştır.

Kozakçıoğlu, 1 Kasım 1995'de görevini Rıdvan Yenişen'e devretmiştir.

XX. ve XXI. Dönem İstanbul Milletvekiliği yapmıştır. Evli ve 3 Çocuk babasıdır.

hayri̇kozakçioğlu.20130523135127.jpg