BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,87
ALTIN 2.439,59
HABER /  DÜNYA

Havuza giren yılanlar korkuttu

Ankara’nın Ümitköy semtinde bir binanın bahçesindeki havuza giren 4 yılan korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu.<br/>Mutlu Mahallesi D...

Abone ol

Ankara’nın Ümitköy semtinde bir binanın bahçesindeki havuza giren 4 yılan korku dolu saatlerin yaşanmasına neden oldu.
Mutlu Mahallesi Dicle Caddesi üzerinde bulunan bir binanın bahçesindeki havuzda yılanların olduğunu gören apartman sakinleri durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, boyları bir ve iki metre arasında değişen ve havuzun derinliği dolayısıyla dışarı çıkamayan yılanları kurtarmak için çalışma başlattı. Korku dolu saatlerin yaşanmasına neden olan yılanlar ekiplerin yılan kurtarma aparatı ile tek tek mahsur kaldıkları havuzdan çıkartıldı. Uzun uğraşlar neticesinde havuzdan aparat yardımıyla çıkartılan yılanlar bidonlar içerisine konularak etkisiz hale getirildi.
Yılanların uzunluğu nedeniyle zor anlar yaşan itfaiye ekipleri ecel terleri döktü. Boyu iki metreye yakın olan bir yılanı havuzdan çıkarmak için yoğun çaba sarf eden ekipler, yılanı yakalamakta güçlük çekti. Havuzun içerisinde bir türlü yakalanamayan yılan kuyruğundan yakalanarak dışarı çıkartıldı.
(İHA)