BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu birden bastıracak saati bile belli!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu son raporları başta olmak üzere şidetli yağış geliyor. Meteoroloji saat bile verdi. Sıcaklıklar birkaç derece düşecek. Özellikle İstanbul'da yağışların saat 11.00'de başlaması bekleniyor.

Abone ol

Hava durumu başta İstanbul ve Ankara olmak üzere meteoroloji son tahminleri açıkladı. Hava sıcaklığı birkaç derece düşecek şiddetli yağışlar bugün de etkisini arttıracak. birden bastıracak olan şiddetli yağış için meteoroloji saat bile verdi.Özellikle İstanbul'da yağışlar 11.00-12.00 arası başlayacak. Yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Peki Ankara, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Düzce, Afyon, İzmir ve Antalya hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji son raporlar internethaber'de...

İSTANBUL HAVA DURUMU METEOROLOJİ SAAT VERDİ

İSTANBUL hava durumu şiidetli yağış kapıda. Güne güneşle uyanan İstanbullulara kötü haberi meteoroloji verdi. Saat 11.00'de başlayacak şiidetli yağışlar gün boyu aralıklarla devam edecek. İstanbul'da bugün en yuksek sıcaklık değeri ise 19 derece olacak.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

İSTANBUL hava durumu yeni raporlar şok etti, meteoroloji açıkladı şiddetli yağış kapıda. Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Trakya ile İstanbul Avrupa yakasının batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Bu sabah sabah ve öğle saatlerinde Batı Akdeniz'in iç kesimleri (Isparta, Burdur, Antalya'nın iç kesimleri), Muğla'nın doğu ve Denizli'nin güney ilçeleri ile Konya'nın güneybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bu sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ve Bursa çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakasında görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Mersin, Erzurum ve Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Muğla'nın doğu ve Denizli'nin güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI AZALIYOR

Karadeniz'de artacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Genellikle güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun batısında kuvvetli (30-60 km/sa), İç Ege ile İç Anadolu'da kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.