BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.433,22
HABER /  SEÇİM

Haliç'in ardından Yenikapı'da buluştular

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki iftarda gazeteciler ve sanatçılarla bir araya geldi.

Abone ol

Başbakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'ndeki aday toplantısına katıldığı için eleştirilen sanatçılar, tam kadro Yenikapı'daki iftarda buluştu. Erdoğan, toplantıya katılan sanatçılara yaptığı konuşmayla bir kez daha sahip çıkarken, iftar sonrası toplu fotoğraf çektirdi.

SANATÇILAR AKIN ETTİ... FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Yenikapı'daki düzenlediği iftara katıldı. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile birlikte iftara katılan Erdoğan'ı aralarında Haliç Kongre Merkezi'ndeki Cumhurbaşkanlığı aday tanıtım tanıtım toplantısına katılan sanatçılarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim alkışlarla karşıladı.

ERDOĞAN SAHİP ÇIKTI

Yenikapı'daki iftar sonrası konuşan Erdoğan, tanıtım toplantısına katıldığı için özellikle sosyal medyada eleştirilerin hedefindeki sanatçılara sahip çıktı. Erdoğan, sanatçılara yönelik eleştirilerle mahalle baskısını kimlerin yaptığının ortaya çıktığını söyledi.

TAM KADRO İFTARDA BULUŞTULAR

Erdoğan'ın sahip çıktığı sanatçılar ise Haliç Kongre Merkezi'ndeki toplantının ardından Yenikapı'daki iftar programına da tam kadro katıldı.

İşte iftara katılan o sanatçılar ve Erdoğan'ın çektirdiği hatıra fotoğrafı;

852.20140719004058.jpg