BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Güneş'in mağlubiyet yorumu

Galatasaray'a kendi sahasında 3-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş maçı analiz etti

Abone ol

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçı sonrasında yoğun maç trafiğinin takımını etkilediğini vurguladı, mücadeleyi yorumladı.

Şenol Güneş kötü bir skor aldıklarını belirterek, "Zorlu bir ekiple oynadık, moralli ve lider olarak buraya gelen bir takımdı. Moralleri oyunun başındaki golle arttı. Buna rağmen golden sonra oyuncularım olumsuzluk yapmadılar, baskı kurup pozisyon da buldular ama golü bulamadık. Devrenin sonunda frikik golü bulmaları moral açsından rakibi üste taşırken, bizim direncimizi düşürdü." dedi.

"KAZANMAMIZ ZORDU"

10 kişi kalınca kontrolün Galatasaray'a geçtiğini ifade eden Güneş, "Maç onların kontrolünde geçti. Üst üste büyük maçlar oynayarak zorlanan bir takım olarak, dirençli bir takıma karşı kazanmamız da 2-0’dan sonra zordu. Maçta düşündüğümüz şeyler ters ilerledi. Maça gol yiyerek başladık, ikinci golden sonra takım koptu. Oyun bütünlüğü etkilendi. Rakip çok pas yaptı ve ayakta kaldı, sonuçta da hak ettiği bir galibiyet aldı." diye konuştu.

"ŞANSIMIZI KAYBETTİK"

Önceliliği Şampiyonlar Ligi’ne vererek tahribat yaşadıklarını söyleyen Güneş, "Bugün yensek yine de avantaj yakalayacaktık. 24 puan olacaktık, rakip 28’de kalacaktı ve eksik maçımız var. Bu şansı kaybettik çünkü bugün için bunu kullanacak gücümüz, özellikle de gollerden sonra olmadı." ifadelerini kullandı.