BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

G.Saraylı yöneticilere vefasızlık sitemi

Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında tribünde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Gürol Ceylan son y...

Abone ol

Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçında tribünde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Gürol Ceylan son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Galatasaraylı Ceylan’ın bir yakını takım yöneticilerine ve taraftarlara sitem ederek, olayda ihmal olduğunu iddia etti.
Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ikinci yarısında beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Gürol Ceylan (38) için Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camii’nde cenaze töreni düzenledi. Öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine, Galatasaraylı Ceylan’ın babası Osman annesi Zehra Ceylan, erkek kardeşi Erol ve çok sayıda sevenleri katıldı. Cenaze töreninde anne Ceylan’ın güçlükle ayakta durabildiği gözlendi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Galatasaraylı Gürol Ceylan’ın cenazesi defnedilmek üzere eski Kozlu Mezarlığı’na götürüldü.

TARAFTARIN YAKINLARINDAN GS’Lİ YÖNETİCİLERE SİTEM
Öte yandan, Galatasaraylı taraftarın yakınları takım yöneticilerine sitem ederek olayda ihmal olduğunu iddia etti. Ölen Gürol Ceylan’ın yakını Mehmet Ersoy, “Burada ihmallerden dolayı bir can kaybı oldu. Bu ihmallerin en büyük nedenlerinden biri birincisi ambulans, ikincisi hastane ve gidiş güzergahlarında yaşanan sorunlar oldu. Geç götürmelerinden dolayı hastayı kaybettik. Koyu Galatasaraylıydı heyecanından dolayı maçta kaybettik. Bugün burada bu çocuğun cenazesi var koyu bir Galatasaraylı çocuk. Hiçbir Galatasaraylı yönetici bugün burada değil, bugün burada olmaları gerekirdi. Galatasaraylı taraftarların da bugün burada bu çocuğu uğurlamaya gelmeleri gerekiyordu. Hem Galatasaray yöneticileri hem taraftarların bu çocuğa vefasızlık yaptıklarını düşünüyorum” dedi.
(İHA)