BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Göz6 Berna Zeyd'e tokat attı sebebi Bulut ifşası

Göz6 Berna Keklikler sevgilisi Zeyd'e tokat görüntüleri ile şoke etti. Berna Keklikler Bulat'a ne söyledi ki Zeyd delirdi? İşte Gözaltı evindeki Berna'nın tokat görüntüleri.

Abone ol

Göz6 yeni bölümüne Berna Keklikler ve Zeyd'in yüzleşmesi damga vurdu. Zeyd Bulut ile Berna arasındaki bir diyalogdan haberdar olunca sırtından vurulmuşa döndü. Berna Keklikler yüzleşme için gelen Zeyd'e tokat attı. 

Göz6 evinde iki sevgilinin arasını açan olaylar zinciri araçla dışarı çıkan Zeyd'in bir izleyiciden duydukları ile başladı. Zeyd'in aracına binen GÖz6 izleyicisi, Berna Keklikler'in Zeyd'den ayrıldıktan sonra Bulut ile yaptığı konuşmanın detaylarını anlattı. Bulut'un Berna'ya kırgın ve kızgın olduğunu söylemesinin ardından Berna Keklikler'in 'Seni korumak için yaptım' dediğini aktardı. Bunları duyan Zeyd beyninden vurulmuşa döndü.

BERNA KEKLİKLER TOKAT ATTI

Duydukları karşısında yaşadığı şokun ardından evde Berna ile konuşan Zeyd, izleyicinin iddia ettiği konuşmanın gerçekten olup olmadığını sordu. İkilinin büyük yüzleşmesi Berna Keklikler'in Zeyd'e tokat atması ile son buldu.

GÖZ6'DA EN SON KİM ELENDİ?

Göz6 evinde en son kim elendi sorusunun yanıtı 17 Aralık'ta ortaya çıkmıştı. Göz6 SMS sonuçlarına göre evden elenen isim Yasemin olmuştu. Ecem'in haftanın birincisi olduğu yarışmada Berna ve Yasemin eleme potasıne giren 2 isimdi. SMS oylama sonucuna göre en az oyu alan isim ise Yasemin olunca eve ve Survivor hayallerine veda etti.