BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  DÜNYA

Gökyüzünü İstiklal Marşı’nın mısraları süsleyecek

Mamak’ta 37 Türk Bayrağı’nın dikildiği Anıtpark’ın açılışını gerçekleştiren Mesut Akgül, “Kanlarını bu topraklara seren şehitlerimiz için ya...

Abone ol

Mamak’ta 37 Türk Bayrağı’nın dikildiği Anıtpark’ın açılışını gerçekleştiren Mesut Akgül, “Kanlarını bu topraklara seren şehitlerimiz için yapabileceğimiz tek şey bu topraklar için çalışmaktır” dedi.
Mamak Belediyesi’nin yaptığı Bayrak Kulesi Anıt’ı bugün açıldı. Anıt’ın yapıldığı parka İstiklal Marşı’nın “Dalgalanan sen de ey şafaklar gibi şanlı hilal” paragrafında geçen harf sayısı kadar bayrak dikildi. 37 bayrak ve anıtın bulunduğu park, 30 ağustos Zafer Bayramında ziyaretçilere açıldı. Açılışa Mamak Belediye Başkanı Mesüt Akgül, Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Abdullah Özer ve çok sayıda Mamaklı katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Mesut Akgül, “Kanlarını bu topraklara seren şehitlerimiz için bizim ve milletimizin yapabileceği tek şey bu topraklar için hep beraber çalışmak, parkımızın açılışını özel bir günde yapmak istedik. Bugün hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hem de Bayrak Anıtımızın açılışını kutladık” ifadesini kullandı.
Açılış konuşmasının ardından Kaymakam Ertuğrul Kılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Özer ile beraber parkın açılış kurdelesini kesen Akgül, Park’ta dolaştı.
(İHA)