BIST 10.282
DOLAR 32,28
EURO 34,84
ALTIN 2.415,47
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor'un rakibi Lazio'yu tanıyalım

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri, Trabzonspor'un rakibi Lazio, Trabzonspor'un rakipleri, Trabzonspor hangi grupta?, Trabzonspor kimlerle eşleşti?

Abone ol

İNTERNET HABERTrabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki rakipleri belli oldu. J Grubu'na düşen Trabzonspor'un rakipleri Lazio, Legia Varşova ve Apollon Limassol oldu.
 
Trabzonspor'un rakipleri içerisinde en dişlisi olarak görülen Lazio'yu tanıyalım... 
 
LAZIO

İtalya'da sonuncusu 2000 yılı olmak üzere 2 şampiyonluğu bulunan Roma takımı, maçlarını 82.600 kişilik Olimpico stadında oynuyor.

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile dişediş iki maç oynayan Lazio, geçen sezonki kadrosuna önemli eklemelerde bulundu. Anderlecht'ten Lucas Biglia, Santos'tan Felipe Anderson, Hajduk Split'ten Elez ve Toluca'dan Novaretti'yi kadrosuna kattı. Ancak, kadrosundan da Matuzalem ve Diakite gibi iki önemli oyuncuyu kaybetti.

Kanatlarda Candreva ve Lulic gibi iki hızlı oyuncuyu bulundran takımın esas yıldızı Anderson Hernanes. Son yıllarda belirli bir çıkış yakalayan Lazio'nun başın da 2 sezon önce Samsunspor'u çalıştıran Vladimir Petkovic bulunuyor.

TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN