BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Geçici kına dövmesi deyip geçmeyin! Bacağı yandı!

Türkiye'ye tatil yapmaya gelen Mary Bates adlı genç kız, yaptırdığı 'kına dövmesi' yüzünden kimyasal yanığa maruz kaldı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-Model olma hayalleri kuran 16 yaşındaki Mary Bates, Türkiye tatilinde yaptırdığı 'kına dövmesi' sonrası tam bir facia yaşadı.

Lise mezuniyet balosunun kraliçesi olan Mary, tatilde yaptırdığı kına dövmesi sonrası 'çok ağır yanıklar'a maruz kaldı.  

Türkiye'de arkadaşlarıyla tatil yapan Mary, son yılların trendi olan ve yazlık mekanlarda neredeyse her köşe başında konuşlanan dövmecilerden birine, sol bacağına siyah kınadan yaptıdığı 'Dreamcatcher' (Düş kapanı) dövmesini yaptırdıktan birkaç saat sonra derisinde yanıklar hissetti.

DOKTORLAR HAYRETE DÜŞTÜ!

Hertfordshire'daki evine dönmesinin ardından ağrılara dayanamayan Mary, tıbbi tedavi amacıyla doktora gitti. Chelsea ve Westminster Hastanesi'ndeki uzmanlar önce yanık sonrası 'çiğ bir et' görünümünde olan yaralarını tedavi etmeye çalıştı ancak bu yaralar gördükleri 'en kötü kimyasal yanık'lardan biriydi...

KINANIN İÇİNDEKİ KİMYASAL YÜZÜNDEN YANMIŞ!

Daily Mail'de yer alan habere göre, hastanede yapılan testler sonucu, yanıkların parafenilenediamin adlı  kimyasal maddeden kaynaklandığı ortaya çıktı.

siyah-dovme-2.jpg

siyah-dovme3.jpg siyah-dovme4.jpg

MAKYAJ EĞİTİMİ ALIYOR ÇÜNKÜ...

Model olmak isteyen ancak bacağındaki yara sonrası bunun pek mümkün olamayacağını düşüenen Mary artık 'film endüstrisinde bir makyaj sanatçısı' olayı düşlüyor. Mary makyaj sanatında uzmanlaşarak bacağındaki yara izini de kapatabileceğini düşünüyor.

siyah-dovme-.jpg

BUNDAN SORNA ÇOK DİKKATLİ OLMASI GEREKİYOR...

'PPD' türü kimyasala maruz kalan Mary'nin hayatı artık eskisi gibi olmayacak Mary'nin gneşe kısa süreli olarak çıkması durumunda bile çok dikkatli olması gerekiyor...