BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölüm şok gelişme!

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölüm Türkçe özetinde nefes kesen sahnelere yer verildi. Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölüm Türkçe özetini sitemiz internethaber.com'dan izleyebilirsiniz.

Abone ol

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölümü dizi hayranlarını ekrana kilitleyen gelişmeler yaşandı. Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölümüyle ilgili tüm detaylar haberimizde.

GAME OF THRONES 6. SEZON 6. YENİ BÖLÜMÜ

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölümde çok yüzlü tanrıya hizmet etmeye başlayan Arya Stark, intikam planı yapmaya devam etti. Her ne kadar hiç kimse olduğunu söylese ve kanıtlamayı başarmış gibi davransa da listesindeki isimleri unutmayan Arya, düşmanlarının canını almaya hazırlanıyor.

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölümde Brann'in amcası Benjen ortaya çıkıyor.Brann'i akgezenlerin elinden kurtaran Benjen, dizinin ilerleyen dakikalarında kimliğini açıklıyor. Akgezenler tarafından ölüme mahkum edilişini ve sonrasında nasıl kurtulduğunu anlatan Bnjen, Brann'in Üç Gözlü Kuzgun olduğunu da izleyenlere duyuran kişi oldu.

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölümde hiçbir şeyi öğrenemediğini ve güçlerini kontrol edemediğini söylüyor. Gece Kralı gelmeden önce güçlerini kontrol etmeyi öğrenmesi gerektiğini söyleyen Bnjen, yeğenine akgezenlerin insanların dünyasına girmenin yolunu bulduğunda, Gece Kralı'nın karşısında duracak kişinin Brann olduğunu anlatıyor.

Game of Thrones 6. sezon 6. yeni bölümde tüm bunlar yaşanırken, Khalesi de ejderhalarıyla şov yapmayı ihmal etmiyor. Ordusunun karşısına ejderhanın sırtında çıkan Khalesi, bir kez daha tüm ihtişamıyla halkını kendisine hayran bırakıyor. Daenerys Targaryen bu sahneyle Yedi Krallığı almak için harekete geçtiğini de duyuruyor.

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm Türkçe özeti:

Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı neler yaşanıyor? Öğrenmek için buraya tıklayın...