BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Galaya helikopterle geldi

Sinan Çetin yeni filmi "Çanakkale Çocukları"nın galasını kendi evinde yaptı.

Abone ol

Sinan Çetin yeni filmi "Çanakkale Çocukları"nın galasını Çatalca'daki evinde yaptı. Filmde rol alan oyuncuların yanı sıra Çetin'in özel konukları da galadaydı. Oyunculardan Rebekka Haas, Haluk Bilginer, Yavuz Bingöl, Demir Demirkan ve Wilma Elles'in yanı sıra, Demirkan'ın sevgilisi Sertab Erener ve Nil Karaibrahimgil de konuklar arasındaydı. 

Ağaoğlu şirketinin reklam filmlerini yöneten Sinan Çetin'i Ali Ağaoğlu'da yalnız bırakmadı. Galaya helikopteriyle gelen Ağaoğlu, filmi çok beğendiğini belirtti.

"BU BİZİM HİKAYEMİZ" 

Sinan Çetin, evlatları farklı cephelerde savaşan bir annenin dramını anlatan filmi 3.5 yılda tamamladığını belirterek devam etti. "Tarihçiler bizi yanlış anlamasın. Biz 'Çanakkale Savaşı'nda cephede böyle bir kadın vardı' demiyoruz. Tarihte de böyle bir şey yazmıyor. Bu bizim hikayemiz. Eleştiriler gelecektir ama içimize sindi. Bütün anneler savaş meydanlarına gidip çocuklarını alırsa, ortada savaş falan kalmaz."

SLOGAN: EVLATLAR DA SAĞ OLSUN

Çetin, 'Evlatlar da Sağ Olsun' sloganıyla gösterime girecek filmin savaş sahnelerini de evinin bahçesine kurduğu platoda gerçekleştirdi. Filmde; Haluk Bilginer, bürokrat 'Kasım'ı, Yavuz Bingöl 'Teğmen'i, Oktay Kaynarca 'Yüzbaşı'yı, Demir Demirkan ise nişancı 'Karagöz'ü canlandırıyor.

EŞİ DE FİLMDE 

Filmde evlatları düşman cephelerde savaşan bir anneyi canlandıran Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas; başta filmde oynamak istemediğini belirterek şunları söyledi: "Bu ilk oyunculuk deneyimim. Sinan iki sene beni ikna etmeye çalıştı. Ben ona oyunculuğun dışında destek olmak istemiştim. Fakat sonra filmin konusuna, amacına hakim olunca kabul ettim. Çok güzel bir film oldu."