BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fotoğraf çekilirken namlu üzerimizdeydi!

Evli bir taksici aracında yanmış halde bulundu. Ardından bu fotoğraf çıktı. Sonra da tehdit iddiaları!..

Abone ol

Evli taksiciyi kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle oğlu ve yakınlarıyla birlikte kurşunlayıp canlı canlı yaktığı iddia edilen Sebahat Aydın ortaya çıkan “alem” fotoğraflarının silah zoruyla çekildiğini söyledi. Aydın ve olaya adı karışanlar 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı

İSTANBUL Küçükçekmece’deki ormanlık alanda 15 haziran 2006 günü yanmış bir oto içerisinde bir ceset bulundu. Ceset 30 yaşındaki evli taksici Ahmet Gergin’e aitti. Gergin karnından vurulduktan sonra canlı canlı aracın içerisinden yakılarak öldürülmüştü. Olayı soruşturan polis, Gergin’in sevgilisi olduğu öğrenilen üç çocuk annesi Sebahat Aydın (37), oğlu Mustafa Aydın (20), kız kardeşi 5 çocuk annesi Hamiyet Aydın (46), komşusu Remzi Kaya (41) ve kayınbiraderi Ömer Aydın’ı (29) cinayet suçundan gözaltına aldı.

SİLAH ZORUYLA FOTOĞRAFIMIZI ÇEKTİ

Tutuklanan zanlılar hakkında “Tasarlayarak, canavarca hisle eziyet çektirerek adam öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Olayın kilit ismi Sebahat Aydın, öldürülen Gergin’le taksisine bindiği sırada tanıştığını ve daha sonra da peşini bırakmadığını belirterek kendini şöyle savundu:



“Beni her aradığında yüzüne telefonu kapatıyordum. Ablam da onu arayıp bir daha beni aramaması için ikna etmeye çalışıyordu. Bir gün Ahmet ve bir arkadaşıyla zorla buluştuk. Yanımda ablam da vardı. Gergin’in bir elinde silah bir elinde fotoğraf makinesi zorla fotoğrafımızı çektiler. Silah zoruyla elime bira şişesi tutuşturdular. İnternete verip beni aileme rezil etmekle tehdit etti. Durum çekilemez bir hal aldığında da olayı aileme anlatmaya karar verdim.

Olay günü ise Ahmet yine buluşmak istedi. Ablamla birlikte onunla buluştum. Tehditlerine devam ederek ’Bizim bugün ölüm yıldönümümüz ya sen beni öldüreceksin ya ben seni’ dedi. Bir süre gittik. Durunca silahı bana doğrulttu. Bu arada bindiğimiz aracı bizimkiler de takip etmiş. O sırada ablamı indirip bana tecavüze yeltendi. Silah itişme sırasında yere düştü. Ben tabancayı elime alınca Ahmet üzerime doğru geldi o sırada silah patladı. Bizimkiler Ahmet’i yaralı halde k hastaneye götürmek istediler. Ancak yolda öldü. Sonra ormanlık alana gittik. Araca benzin döktüm”

3 yıl süren yargılama önceki gün sonuçlandı. Sebahat Aydın ve diğer sanıklar önce müebbet daha sonra hafifletici nedenlerden dolayı 15’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.