BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.478,93
HABER /  MAGAZİN

Metin Arolat kiralık anneye parayı kaptırdı!

Bulgaristan’da ‘kiralık anne’ bulan ünlü yönetmen Arolat, kızın kokainman çıkmasıyla şoke oldu

Abone ol

Uzun süredir baba olmak istediğini belirten ancak evlenmek istemediği için yurtdışından kiralık anne arayan ünlü reklam ve klip yönetmeni Metin Arolat, büyük bir şok yaşadığını söyledi.

Geçen yıl Bulgaristan’da taşıyıcı bir anne bulduğunu anlatan Arolat, “Ajanstan bulduğum kiralık anne 22 yaşındaydı ve çocuğumu doğurması karşılığında 25 bin dolar ödedim. Ancak hiç beklemediğim bir durumla karşılaştım. Kız meğer kokainmanmış. Bu tarz kötü alışkanlık ihtimaline karşı test istediğimde gerçek ortaya çıktı. İyi ki bu konuda çok hassas davranmışım. Yoksa sonradan çok üzülecektim” dedi.

‘Paranın bir bölümünü kurtardım’

Çocuk için başvurduğu ajanstan kendisine 4 kiralık anne alternatifi sunulduğunu anlatan Arolat, “Bana katalogdan 4 anne adayı gösterdiler. Mavi gözlü, sarışın ve en güzel vücutlu olanını seçtim. İşlemler yapılırken içime kötü bir his düştü. Doktordan detaylı bir muayene istedim. Meğer kız uyuşturucu kullanıyormuş. Paranın bir bölümünü kurtarabildim ancak. Bu arada olan biteni ailem öğrendi. Ardından evde çok büyük kıyamet koptu. Annem bir daha aynı şeyi yapmamam için bana kız arıyor” diye konuştu.