BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,40
HABER /  SEÇİM

Fethullah Gülen'den Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy çağrısı!

Fethullah Gülen'in yayınlanan son konuşmasındaki bazı ifadeler Ekmeleddin İhsanoğlu'na açık destek olarak yorumlandı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Fethullah Gülen'in herkul.org'da yayınlanan son konuşmasında beddualı ifadeler manşetlere çıkarken konuşmanın detayları da hayli dikkat çekiyor. Gülen'in konuşmasındaki bazı ifadeler Ekmeleddin İhsanoğlu'na açık destek olarak yorumlandı. 

HOCAEFENDİ'DEN EKMEL BEY İÇİN SUBLİMİNAL MESAJLAR!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP ve MHP'nin ortak adayı olarak sahneye çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arkasında cemaatin de desteği olduğu yönündeki iddialar yoğunluk kazanıyor. Gülen'in bugün yayınlanan konuşmasında "Her hâlimizde, her tavrımızda, her davranışımızda, iman-ı ekmel, ihsân-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeli" diyerek Ekmel Bey'e oy çağrısı yaptığı iddia edildi.

Sosyal medyada "Hocaefendi'den subliminal mesajlar" olarak yorumlanan konuşmada "Ekmel" vurgusu dikkatlerden kaçmadı.

GÜLEN'DEN "EKMEL" VURGULU MESAJLAR!

İşte Gülen'in vaazındaki ilgili bölüm:

“Her hâlimizde, her tavrımızda, her davranışımızda, iman-ı ekmel, ihsân-ı ekmel, ihlas-ı ekmel, rıza-yı ekmel, yakin-i ekmel demeli, hayatımızı bu atkılar arasında bir dantela gibi düzgün işlemeye bakmalıyız. Bunda çok defa tam başarılı olamayabiliriz. Bazen falsolar cereyan edebilir. Fakat o hâl bizi o doğru duygu ve doğru düşünceyi vird-i zebân etmeden alıkoymamalı. Düşsek, sürçsek bile yine kalktığımız zaman ‘el ihsan ve’l ihlas’ demeliyiz.”

gulen-ekmel

screen-shot-2014-08-04-at-2.43.32-pm.png

42820.jpg