BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin rüyası gerçek mi oluyor?

Ronaldinho'nun Brezilya'ya dönmesine karşı çıkan ağabeyi ve menajeri Assis, "Daha iyi para veren F.Bahçe'yi tercih etmeli" dedi!

Abone ol

Brezilyalı oyuncu Milan defterini kapatıp ülkesine dönmeye hazırlanırken, ağabeyi Roberto Assis'in planları farklı.

Ara transfer döneminin yaklaştığı şu günlerde Ronaldinho'nun adı yeniden Fenerbahçe ile anılmaya başladı... Yıldız futbolcu Brezilya'ya dönüp Gremio takımının formasını giymek istiyor. Ancak sambacının menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'in açıklamaları gündeme adeta bomba gibi düştü.

İtalyan La Gazzetta Dello Sport Gazetesi Milan 2. Başkanı Galliani'nin Milano'da Assis ile bir araya geleceğini ve yıldız futbolcunun Gremio'ya dönüşünün konuşulacağı bildirildi. Tüm bu gelişmelere rağmen Assis'in Gremio'dan az para alacağı için kardeşinin Brezilya'ya dönmesine sıcak bakmadığı daha önce görüştüğü Fenerbahçe ve Los Angeles'in Gremio'ya oranla daha iyi para verdiği için Ronaldinho'nun en azından 2 sezon daha yüksek para kazanması için Brezilya'ya dönmesini istemediği bildirildi. Assis'in kardeşine "Fenerbahçe'ye git" tavsiyesinde bulunduğu da öğrenildi.

MİLAN BIRAKMAK İSTEMİYOR

İtalyan gazetelerinde yer alan bu gelişmelerin ardından Milan yetkililerinden Umberto Gandini, Ronaldinho ile yollarını ayırmayı düşünmediklerini söyledi. Gandini, 2 Ocak'ta oynanacak bir gösteri maçı için takımla birlikte dün Dubai'ye gelen Ronaldinho'nun idmana çıktığını kaydetti. Gandini, Milan kulübünün sahibi İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin bizzat Ronaldinho'nun takımda kalmasını istediğini belirtti.