BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,12
HABER /  GÜNCEL

Çıldıran Paşa Taraf yazarına saydırdı

Polemik sicili bir hayli kabarık olan emekli general Nejat Erslen, bu kez de TV 8'i karıştırdı.

Abone ol
Polemik sicili bir hayli kabarık olan emekli general Nejat Erslen, bu kez de TV 8'i karıştırdı. Nazlı Ilıcak ve İhsan Dağı gibi bugüne kadar çok sayıda gazeteciyle ekranda sert polemikler yaşayan Erslen, bu kez de Taraf yazarı Melih Altınok ile kavgaya tutuştu. Daha yayına bağlanır bağlanmaz konuğa hakaretler yağdıran Erslen, moderatörün müdahalesiyle karşılaştı.

TV 8 ekranları son günlerin en sert kapışmasına sahne oldu. Emekli asker Nejat Eslen'in canlı yayında Taraf yazarına ağzına geleni söylemesiyle stüdyo karıştı, moderatör Bahar Feyzan, Eslen'i yayından almak zorunda kaldı.

Ankara'da yapılmak istenen Garnizon Koşusu'na valiliğin izin vermemesiyle başlayan tartışmalar TV 8 ekranlarında Bahar Feyzan'ın hazırlayıp sunduğu 50 Dakika'da masaya yatırıldı. Programa Taraf yazarları Melih Altınok ve Cemil Ertem ile emekli askerler Nejat Eslen ve Erdoğan Karakuş katıldı.

"BU HAMAM BÖCEĞİNİ EKRANDA ÇEKİN YOKSA KONUŞMAM!"

Konukların karşılıklı sert tartışmalarına rağmen belirli bir seviyenin korunduğu program Nejad Erslen'in telefonla yayına konuk olmasıyla tansiyon iyice yükseldi.  "Tabii herkes konuşuyor, böyle ıvır zıvır adamları ekranlarda konuşturup duruyorlar." diyerek söze başlayan Esen'e Melih Altınok'tan gelen itirazla başlayan tartışma izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

"TERBİYESİZLİK YAPMAYIN"

Nejat Eslen'in bu sözleri üzerine müdahale eden Taraf yazarı Melih Altınok, paşaya terbiyesizlik yapmayın diyerek sert çıktı. Moderatörün uyarısından sonra söze devam eden Eslen gerilimi daha da tırmandırınca olanlar oldu. Eslen, "benim hamam böcekleriyle uğraşacak vaktim yok" diyerek Taraf yazarının yayından alınmasını istedi. 

İşte Taraf yazarı ve emekli paşa Eslen'in ekrandaki o sert polemiği;

Melih Altınok:
Bana bak aynen iade ediyorum. Alışmışsınız herkese fırça atmaya...

Nejat Eslen: Bahar Hanım siz de böyle yaparak reyting alacağınızı mı sanıyorsunuz. Bu hamam böceklerini ekrana çıkartmak çok yanlış.

Melih Altınok: Aynen iade ediyorum, bir de reyting diyorsun, sen başlatmadın mı? Sana bir şey diyen mi oldu? Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Bunun hesabını hukuk önünde vereceksiniz.

Moderatör Bahar Feyzan ise yaptığı sayısız uyarıdan sonuç alamayınca Nejat Eslen'i yayından alarak programa devam etmek zorunda kaldı.