BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Trabzonspor maçı 11'leri

Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle, Fenerbahçe Trabzonspor maçı link, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda?, Fenerbahçe Trabzonspor maçı 11'leri, Fenerbahçe Trabzonspor maçı golleri

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası bugün dev bir maça sahne olacak.

Son haftaların formda iki takımı Fenebahçe ile Trabzonspor Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi Hüseyin Göçek yönetecek.

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇINI CANLI OLARAK İNTERNETSPOR'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

15 YILLIK ÖZLEM
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Trabzonspor, rakibini Kadıköy'de en son 15 sene önce yendi. Fenerbahçe Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'a karşı en son 1997-98 sezonunda kaybetti. 1997-98 sezonunda sahasında rakibine 3-1 yenilen Fenerbahçe daha sonra oynanan 16 maçta 11 galibiyet 5 beraberlik aldı. Kanarya, 2006-07 sezonu 32.haftasında sahasında oynaması gereken maçı İzmir Atatürk Stadı'nda oynamış ve Trabzonspor ile 2-2 berabere kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etmişti.

İki takım arasında oynanan son 8 maçta Trabzonspor galibiyet alamadı. Son 8 maçta Fenerbahçe 6 kez kazanırken 2 maç berabere bitti. Trabzonspor en son 2010-11 sezonu 2.hafta maçında rakibini sahasında 3-2 yenmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 80 maçta Fenerbahçe 33 kez, Trabzonspor 22 kez kazandı, 25 maç berabere bitti.

TRABZON 2 SEZONDUR YENEMİYOR

Trabzonspor Son 2 sezonda ezeli rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Trabzonspor geçen sezon sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 kaybetmiş deplasmanda ise 0-0 berabere kalmıştı.

Karadeniz ekibi son haftada deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olduktan sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında da Fenerbahçe'ye 1-0 kaybetmişti. Trabzonspor bu sezonda ilk lig maçında ezeli rakiplerinden Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Trabzonspor bu 8 maçta sadece 1 gol kaydetti.

KADIKÖY'ÜN BÜYÜSÜ

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, Kadıköy'ün büyüsüne güveniyor.Sarı-lacivertliler iç sahada oynadığı 9 lig maçından da galibiyetle ayrıldı. Geçen sezon son 6 iç saha maçında Kasımpaşa'yı 3-1, Bursaspor'u 4-1, Akhisar Belediyespor'u 2-0, Eskişehirspor'u 1-0, Kayserispor ve Galatasaray'ı 2-1 yenen Fenerbahçe bu sezonda sahasında ilk 3 lig maçını Eskişehirspor karşısında 1-0, Sivasspor karşısında 5-2, Elazığspor karşısında 4-0 galip bitirdi.

Fenerbahçe lig'de sahasında en son 03.02.2013 tarihinde Sivasspor'a karşı 2-1 kaybetmişti.

YANAL REKOR YİNELEYECEK

Fenerbahçe Süper Lig'in son 5 haftasında 5 galibiyet aldı. Fenerbahçe önümüzdeki hafta Trabzonspor karşısında da kazanırsa teknik direktör Ersun Yanal Süper Lig'de üst üste kazanma rekorunu yineleyecek. Ersun Yanal 2006-07 sezonunda Manisaspor'un başında üst üste 6 maç kazanmıştı. Manisaspor, Ersun Yanal yönetiminde 4.hafta ile 9.hafta arasında üst üste 6 maç kazanmış 9.hafta sonunda en yakın rakibinin 6 puan önünde liderlik koltuğuna yer almıştı.

Oynadığı son 5 maçı kazanarak çıkışa geçen ve haftaya lider giren Fenerbahçe'de tek eksik sakatlığı bulunan Raul Meireles... Teknik Direktör Ersun Yanal, Meireles'in yerine Samuel Holmen'e görev vermeyi düşünüyor. Sakatlığını atlatan Egemen de Trabzonspor karşısında forma giyebilecek.


FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ
Son haftalardaki çıkışta önemli rol oynayan ileri üçlüyü bozmayacak Ersun Yanal'ın sahaya; Volkan, Gökhan, Bruno Alves, Egemen, Caner, Mehmet Topal, Alper Potuk, Samuel Holmen, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Moussa Sow'dan oluşan 11'i sürmesi bekleniyor.

Son 3 maçını kazanarak üst sıralara yaklaşan Trabzonspor'da ise Avrupa Ligi'nde oynanan Lazio maçında Colman'ın sakatlanması moralleri bozdu. Arjantinli oyuncunun yerine Aykut Akgün'ün forma giymesi bekleniyor.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Soner Aydoğdu, Alanzinho ve Bamba'yı da İstanbul'a getirmedi. Bordo-mavililerin muhtemel 11'i ise şöyle; Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Yusuf, Malouda ve Henrique...