BIST 8.769
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.238,73
HABER /  MEDYA

Fatih Altaylı'dan Fehmi Koru'ya: Hak ettiniz

Habertürk Gazetesi Yazarı Fatih Altaylı, Gazeteci Fehmi Koru ve Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay arasındaki polemiğe dahil oldu. İşte Altaylı'nın yazdıkları...

Abone ol

Gazeteci Fehmi Koru, Sözcü’ye yönelik FETÖ soruşturmasında tanık sıfatıyla savcıya ifade vermişti.

Fehmi Koru "Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti' dedi" ifadelerini kullandı. Fehmi Koru'nun suçlamalarına ise Ertuğrul Akbay, şok sözlerle cevap vermişti. 

Ertuğrul Akbay akılları aldı: Fehmi Koru içip içip kızlara...

"KUSURA BAKMAYIN HAK ETTİNİZ"

Koru ile Akbay ailesi arasındaki polemik devam ederken konuya Habertürk Gazetesi Yazarı Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı, köşesi olmayan yazarla ilgili eleştiri yapmadığını ama Koru'nun kendi köşe yazılarına devam ettiği için eleştirdiğini söylerken, "Değerli Fehmi Bey, yıllarca pek çok insan için çok ağır suçlamalar yazdınız."Herkesi Bilderberg’ci olmakla suçladınız, davet gelince Bilderberg’e koşa koşa gittiniz.Pek çok gazeteciyi güç simsarı olmakla itham ettiniz. Elinize güç geçince güçlüler arasında postacılık dahi yaptınız" dedi. 

BİR BABANIN EVLADINA KÖTÜLÜK YAPMAYA KALKIŞTIĞINIZDA...

Altaylı, Koru'yu sert dille eleştiririken özelliklerini de sıraladı. Altaylı yazısında, "Son olarak kulaktan dolma bilgilerle savcılara gidip haysiyet cellatlığı yapmakta bir beis görmediniz. Yanıt olarak bana göre de hak etmediğiniz kadar ağır bir yanıt aldınız. Ama unutmayın, bu yanıt çok ağır olsa da, bir babanın evladına kötülük yapmaya kalkıştığınız zaman o baba ilke milke tanımaz" diye ekledi. 

"APIŞ ARANIZDAN VURULUNCA BAĞIRIYORSUNUZ..."

"O yüzden kusura bakmayın, ama hak ettiniz" diyerek Fehmi Koru'ya seslenen Altaylı şunları yazdı: 

Bir internet sitesi açmamış olsaydınız size bunları bile yazmazdım, ama iyi kötü sesinizi duyurma imkânınız olduğu için yazıyorum.

Umarım kusura bakmazsınız.

Düşene vurmak haddim ve hakkım değildir, ama siz düştüğünüzü söylediğiniz yerden bile herkese bel altı vuruşlar yapmaya devam ediyorsunuz.

Sonra da apış aranıza vurulunca bağırıyorsunuz.

Haklısınız, apış arasına vurulmamalı ama baba olmak da böyle bir şey.