BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.440,43
HABER /  MAGAZİN

Et değil ses sanatçısı

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın oyuncu sevgilisi Hakan Eratik, kıskanç bir erkek olduğunu söyledi.

Abone ol Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın oyuncu sevgilisi Hakan Eratik, kıskanç bir erkek olduğunu söyleyerek sahnede açık kıyafetlere karşı olduğunu belirtti ve "Yeşim et sanatçısı değil, ses sanatçısı"dedi.

Sevilen oyuncu Hakan Eratik, aşk hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeşim Salkım ile bir süredir birlikte olan Eratik ikili ilişkilerde kıskanç olduğunu itiraf ederek şöyle konuştu; "Başkasını kıskanmak değil ama benim olanı kıskanmak gibi bir durumum var. Bana ait olanı paylaşamamak gibi bir durumum var. Sadece ikili ilişkilerde, kadınım için konuşabilirim. Bu güvensizliğin getirdiği bir durum değil ama öyle bir koruma altına almak istiyorum ki sadece benim olsun. Duygusal bir yaklaşım aslında ama maço değilim."

KENDİNE GÜVENİ ÇOK

Birlikte olduğu Yeşim Salkım ile ilişkisinde bu konuda herhangi bir zorluk yaşamadığını belirten Hakan Eratik, "Çünkü o zaten öyle bir kadın. Bu duyguyu bana hissettirmeyecek kadar rahat, kendine güvenli ve aklı başında bir insan" dedi. Eratik, dekolte ve yırtmaçtan hoşlanmadığını da belirterek Salkım'ın açık giyinmesini istemediğini şöyle anlattı:

"O bir ses sanatçısı, et sanatçısı değil. Sahnede evet çok şık olmalı işiniz şovsa. İnsanlar baktıklarında güzel bir enerji almalılar ama sahnede onu seyrederken 'Keşke bu gece onunla olabilsem' diye düşündürtmek zorunda değilsiniz insanları."