BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm yeni fragman şok!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüm nefes kesti son bölüm izleyin. 12. bölümde Ünal Kaplan Hızır Çakırbeyli'yi köşeye sıkıştırdı. Hızır devletle yürümekten vazgeçecer ve işler karışır. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölüm fragmanı izleyin.

Abone ol

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam son bölümü ile nefes kesti. 12 bölüm ekran başındakileri şok etti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. bölüm izleyin... Son bölümde Hızır çakırbeyli artık köşeye sıkışır Ünal Kaplan ise masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenir. Çakırbeyli ise büyük bir tehdititn ortasında kalır. Devletle birlikte yürümekten vazgeçer ve işler bu kez iyice karışık. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölümde neler olacak? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13. bölüm fragmanı internethaber'de izleyin..

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDR OLMAZ 13. BÖLÜM FRAGMAN

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neelr oldu?Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmiştir. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliğinin ortaya çıkması an meselesidir.

12. BÖLÜMDE EKRANA KİLİTLEYEN SAHNE!

Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte yürümekten vazgeçecektir. Ünal'ın, Çakırbeyli'ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemektedir. Arkadaki büyük güce git gide yaklaşacaktır. Nevzat'ı bir süredir saklayan kişinin Alparslan olması da İlyas'ı huzursuz eder. Çakırbeyli Ailesi'nde de sular bir türlü durulmaz. Nazlı'yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu iyice bulandırır