BIST 9.814
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.457,77
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir sapığı son bir ayda 7 kıza...

Eskişehir'de genç kızların korkulu rüyası haline gelen sapık nihayet yakalandı. Murat P.'nin son bir ayda 7 genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu ve polis tarafından arandığı kaydedildi.

Abone ol

ESKİŞEHİR'de, son bir ayda çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu ve darbettiği iddiasıyla aranan zanlı, düzenlenen operasyonla yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, son bir ay içerisinde Uluönder Mahallesi İsmet İnönü Caddesi ile Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi çıkışı istikametinde meydana gelen ve çoğunluğu üniversite öğrencisi 7 genç kıza yönelik cinsel saldırı ve darp olayının zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

Ahlak Büro ve Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekiplerince bölgede yapılan arama ve kontrollerin yanı sıra söz konusu suçun saat 21.30 sularında gerçekleştiğini belirledi.

Ekipler, görgü şahitlerinin ve genç kızların verdiği ifade doğrultusunda eşkali belirlenen zanlı Murat P’yi (39), Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi’nde yaşanan kovalamacanın ardından yakaladı. Gözaltına İalınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.