BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.440,62
GÜNCEL

Eski kız arkadaşının sevgilisine pusu kurdular

ADANA'da, eski kız arkadaşının sevgilisini dövüp pompalı tüfek çekerek kaçırmaya çalıştığı öne sürülen Kadir E. ve 4 arkadaşı gözaltına alındı. Olay anı ise güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kadir E. bir süre önce kız arkadaşı S.A.'dan ayrıldı. S.A.'nın daha sonra Rıfat B. ile arkadaş olduğunu öğrenen Kadir E. arkadaşları E.A., A.O., A.Y. ve Ö.P. ile bir araya geldi. İddiaya göre Kadir E., arkadaşlarıyla birlikte ruhsatsız av tüfeğiyle Rıfat B.'yi kaçırma planı yaptı.

Şüpheliler, olay günü Rıfat B.'yi takip edip dövdü. Ardından Kadir E. hava bir el ateş ettikten sonra tüfeği Rıfat B.'ye doğrulttu. Daha sonra şüpheliler korkuttukları ve hafif yaralanan Rıfat B.'yi kaçırmak istedi. Tüm bu yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalandı. Şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından 'kasten yaralama ve mala zarar verme' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Sitene Ekle
Etiketler