BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  DÜNYA

Eşinin sevgilisini çarşaf giyip öldürdü

Eskişehir’de bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşinin sevgilisini çarşaf giyerek pusu kurduğu evinin önünde vurarak öldürdü. <br/>Edinilen...

Abone ol

Eskişehir’de bir kişi, boşanma aşamasında olduğu eşinin sevgilisini çarşaf giyerek pusu kurduğu evinin önünde vurarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşayan İzzet B.’nin eşi, bir süre önce kocasından ayrılıp karşılıklı olarak boşanma davası açtıktan sonra Eskişehir’e gelerek Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi’nde, Eyüp Duran’ın (25) yanında yaşamaya başladı. Bu durumu kabullenemeyen İzzet B. (32), Ankara’dan Eskişehir’e geldi. Üzerinde çarşafla Duran’ın evinin önünde bekleyen zanlı, bir süre önce telefonla tartıştığı şahsı alışveriş yapmak için evden çıktığı sırada tabancasıyla vurdu.
Vücuduna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Eyüp Duran, 112 Acil Servis ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
Kiraladığı 06 BN 0508 plakalı otomobilla kaçan zanlı İzzet B., Eskişehir-Ankara karayolunun 28’inci kilometresinde yakalandı. Polis ekipleri, otomobilde yaptığı aramada, katil zanlısının olay sırasında üzerine giydiği çarşafı ve tabancayı da ele geçirdi.
(İHA)