BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Esad'a, Sisi'ye, Putin'e bol bol mucks!

CHP'nin Meclis'te yaptığı grup toplantısını dinlerken gözüme ilişti. CHP'nin politikalarını eleştiren Deniz Baykal adeta izole edilmiş gibi en arka sıraya oturmuştu.

CHP'nin Meclis'te yaptığı grup toplantısını dinlerken gözüme ilişti. CHP'nin politikalarını eleştiren Deniz Baykal adeta izole edilmiş gibi en arka sıraya oturmuştu.

CHP'li vekiller Kılıçdaroğlu'nun gazabından korkmuş olmalı ki hepsi bir metre uzağında oturuyordu.

İsmi Deniz, ufku milli olan birinin CHP'de göreceği muameleyi Türkiye'ye izletiyordu yalnızlığıyla...

Tek suçu, "AK Parti'ye olan kinimiz bizi devlete zarar verecek hale getirmesin" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na uyarıda bulunmasıydı oysa ki...

Gerçi Baykal'a da akıl sır erdiremiyorum.

Be mübarek neyini dinliyorsun anlamıyorum. Yıllardır o kürsüden anlattığı hangi söz seni etkiledi de yenilerini bekliyorsun?

Siyasetin "s"sini, devletin "d"sini bilmez. Politika desen zerre-i miskal anlamaz. Yıllardır o kürsüye çıkıp iki elinin işaret parmağıyla baş parmağını birleştirip yuvarlak yapar. Bir kaşı yukarı kaldırır, konuşup durur.

Biraz hükümete saydırır, biraz da Erdoğan'a saldırır. Geri kalan sürede "İktidara koşuyoruz" gazıyla milletvekillerini kandırır.

Veridiği gazın iki katı gafa imza atar, "AK Parti'yi Allah'tan korkmayan bizler durduracağız" deyip sonrasında da "Tamam mesai bitti haydi dağılın!" der..

Başka?

Arada Esad'a, Sisi'ye Putin'e bol bol mucks!  Rusya'yı öyle bir savunuşu var ki Putin'in Dışişleri Bakanı sanırsın...

Lavrov eline su dökemez!

Kendisi DHKP-C'li militanlara bol bol öpücük gönderir.  Milletvekilleri desen PKK'ya verdikleri desteğin sınırı yok.

PKK'lıların cenazelerinde saf tutanından, ağlaşıp hüngürdeşenlere varıncaya kadar hepsi onun vekil yaptığı adamlar.

Hem onların PKK'ya verdiği desteğe tek kelam etmiyor, hem de PKK'nın yaptığı terör eylemlerini kınamaktan da geri kalmıyor!..

Bu halini gören PKK'nın en üst düzey yöneticisi "CHP'yle birlikte hükümetin tozunu atarız" diyerek el uzatıyor, "Çukur kardeşliği" öneriyor.

Düşün ki PKK bile HDP'den umudunu kesip, CHP'nin kendilerine vereceği desteğe bel bağlıyor. Bugüne kadar verdikleri destekten dolayı Kılıçdaroğlu'nu neredeyse Nobel'e aday gösterecekler.

Kısacası, adam bombayla ateşi bir arada tutup, "Kesinlikle bir şey olmayacak" diyen cinsten... Böyle birinden ne duymayı umut ediyorsun hele bi söyle Allah aşkına? 

Senin zamanında Atatürk'ün partisi olan CHP artık terör örgütlerinin temsilcisi oldu...

Sahi senin bu partide hala ne işin var?

******
Laf teröre ve teröriste gelmişken, değinmeden edemeyeceğim. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk terörist olduğu belirlenen şahısların vatandaşlıktan çıkarılmasını içeren bir yasa teklifi hazırlamış.

Hazırlanan yasa teklifinde teröristlerin vatandaşlıkdan çıkartılması ve mal varlıklarına el konulması isteniyor.

Şayet Meclis'te bu yasaya sıcak bakmayanlar var ise bilsinler ki bu mesele halkın önüne referandum olarak gelirse, yüzde 90'lara varan destekle kabul edilir.

Ben bu yasa teklifini desteklediğimi ilan ediyor ve bir an önce yasalaşmasını diliyorum. Hainden geçilmeyen Türkiye ancak böyle bir yasa sayesinde huzura kavuşur.