BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Eren Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu!

İzmir'de 4 gündür kayıp olan Eren Yılmaz'ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Yılmaz'ın Ankara ve İstanbul'da 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz'in öldürmüş olabileceği iddia edildi.

Abone ol

İZMİR'de 4 gündür kayıp olan ve Atalay Filiz'in kurbanları arasında yer alabileceği iddia edilen lise öğrencisi Eren Yılmaz'ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

İzmir'in Buca ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Denizcilik Lisesi öğrencisi Eren Yılmaz 4 gün önce kaybolmuştu. Eren'in Buca Belediyesi'nde çalışan annesi Melek Balak, "Nel olur yardım edin" şeklinde feryat ederek yetkililerden, oğlunun bulunması için yardım istemişti. Eren, son olarak 4 gün önce yaşadıkları Yıldız Mahallesi'nde arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra ormanlık alana doğru yürürken görülmüştü.

Kaybolduğunun ortaya çıkmasının ardından, günlerdir aranan seri katil Atalay Filiz'in Buca'da görülmesi üzerine Eren'i de öldürmüş olabileceği şeklinde iddialar ortaya atılmıştı.

Eren'in acı haberi bugün geldi. Cansız bedeni Buca'da ormanlık alanda bulundu. Cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.