BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.440,01
HABER /  MEDYA

Erdoğan'ın o sözleri Ahmet Davutoğlu'nu korkuttu!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Ahmet Davutoğlu'nun Tayyip Erdoğan'ın kendisi için 'Kardeşim' diye bahsetmesinden tedirgin olduğunu yazdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olacağını 2007 yılında Recep Tayyip Erdoğan, "Bu hareketi (AK Parti) beraber kurduğumuz Abdullah Gül kardeşimdir" diye açıklamıştı. Erdoğan, dün AK Parti'nin yeni genel başkanı ve başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'nun adını da "Kardeşim Davutoğlu" diyerek açıkladı.

ABDULLAH GÜL'ÜN KATLİNE FERMAN ÇIKTI! (TIKLA-OKU)

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, 8 Ağustos'taki 'Kardeş katli gelenektir' başlıklı yazısında Abdullah Gül'ün AK Parti içindeki durumunu köşesine taşıyarak Osmanlı İmparatorluğu'daki 'kardeş katli' geleneğinin AK Parti'de uygulandığını yazmıştı. Altaylı, Davutoğlu'nun Erdoğan'ın 'Kardeşim' demesinden tedirgin olduğunu yazdı.

Fatih Altaylı'nın bugünkü yazısının 'Yine mi kardeş?' başlıklı kısmı şöyle:

EMİNİM Kİ DAVUTOĞLU TEDİRGİN OLDU

Seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ahmet Davutoğlu ismini açıklarken "Kardeşimiz" vurgusu yapması eminim ki, Ahmet Davutoğlu'nda az da olsa bir tedirginliğe yol açmıştır.

Çünkü Erdoğan'ın son olarak Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı adaylığını aynı "Kardeşim" vurgusuyla açıkladığını o da hatırlıyordur.

EYVAH! 

Bu vurgudan sonra Gül'ün başına gelenleri hatırlayınca "Eyvah. Ben de kardeş sınıfına girdim" diye düşünmüş olabilir...

İŞTE ERDOĞAN'IN 'KARDEŞİM' SÖZÜ