BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,96
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan yuhalandı Gandi boş durmadı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Türk Telekom Arena'daki protestoyu değerlendirdiği sözlerini eleştirdi.

Abone ol
Türk Telekom Arena'daki Erdoğan protestosuna Kılıçdaroğlu yorumu! Erdoğan'ın protesto sonrası yaptığı açıklamaları değerlendiren CHP lideri, Başbakan'ın Galatasaray'ı tehdit ettiğini iddia etti. 

Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da, Sarı-Kırmızılı taraftarların protestosuyla karşılaşan ve ardından yanındaki bakanlarla beraber stadyumu terkeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Seyrantepe'nin A'dan Z'ye yapımında GS kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Daha kulüple stadın kullanımı için anlaşmayı yapmadık' diye konuşmuştu.

Bu sözler üzerine sosyal paylaşım sitesi twitter'daki hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Protesto edildi diye, halkın parasıyla yapılan stadyumu Galatasaray'a vermem tehdidi, Başbakan'ın ruh halini gösteriyor" dedi. 

ERDOĞAN PROTESTOLAR İÇİN NE DEDİ?

Önceki gece açılışını yaptığı Galatasaray Arena Stadı'nda yuhalanarak tesisleri erken terk eden Başbakan Erdoğan,  Sinan Erdem Tesisleri'nden protestoculara yanıt verdi.

Erdoğan Sinan Erdem tesislerinde yaptığı konuşmada dün gece seyircisinin yuhlamasına göndermede bulunarak şöyle sitem etti:  

"Biz Galatasaray gibi güzide bir kulübün mükemmel bir tesise kavuşması talebine olumlu baktık. Merhum Başkan Özhan Canaydın, bana geldiğinde olumlu talep verdim. Bunu TOKİ'ye, o zamanki Spordan Sorumlu Devlet Bakanımla başladım. Şimdi birileri çıkıyor Seyrantepe stadında filancanın emeği var diyorlar. Çok net konuşuyorum, Seyrantepe Stadı'nının yapımında Galatasaray Kulübü'nün bir  Allah kuruşu yoktur. Bu tesis TOKİ tarafından yapılmıştır"

ERDOĞAN'IN PROTESTOLARA VERDİĞİ CEVAP İÇİN TIKLAYIN

O GECE NELER YAŞANDI? İŞTE O GECEDE YAŞANANLARIN
FOTO GALERİSİ